• پنجشنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99101813549
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

"دسینه" مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان شد

"دسینه" مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان شد

ایسنا/هرمزگان با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور، مهدی دسینه به عنوان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان منصوب شد.

با ابلاغ وزیر امور اقتصادی و دارایی، مهدی دسینه جایگزین امانی مدیرکل سابق امور اقتصادی و دارایی هرمزگان شد.

اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان از شهریور ماه امسال با سرپرستی خسروانی اداره می شد تا با این انتخاب وضعیت این اداره کل نیز مشخص شود.

مهدی دسینه از مدیران جوان استان است که ریاست دانشگاه سما بندرعباس و دانشگاه آزاد بین المللی قشم را در کارنامه دارد و مدتی پیش جهت تصدی ریاست هیات فوتبال استان هرمزگان در انتخابات این رشته ورزشی شرکت کرد.

مراسم معارفه "مهدی دسینه" هفته آینده و با حضور مسئولین کشوری و استانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha