• پنجشنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99101813581
  • خبرنگار : 50189

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد

اصلاح قانون تعاونی‌ها در دستور کار مجلس

اصلاح قانون تعاونی‌ها در دستور کار مجلس

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مرکز نوآوری تعاونی را فرصت حوبی برای بخش تعاون دانست و عنوان کرد: اصلاح قانون تعاون در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی قرار دارد و اتاق تعاون یک پای تنظیم قانون جدید است.

دکتر"محمدرضا پورابراهیمی" صبح امروز 18 دی‌ماه در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی با حضور معاون وزیر کار در کرمان گفت: استان کرمان مرکز تعاونی‌های کشور و یکی از خواستگاه‌های نظام تعاونی است و کارهای خوبی در این بحش در این دوره انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه 40 درصد از ظرفیت معدن کشور در استان کرمان است، تصریح کرد: مجموع اقدامات انجام شده باید با این رویکرد باشد که استان کرمان به عنوان قطب تعاونی کشور نگاه شود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جهت‌گیری‌های بخش تعاون در حوزه محتوایی را باید تغییر دهیم و با آموزش‌ کارکنان، بخش تعاون را به صورت تخصصی اداره کنیم لذا تخصصی کردن امور تعاونی‌ها باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از خلاء‌های دولت روحانی عدم تشکیل تعاونی مسکن است، اظهار کرد: در طی سال‌های اخیر کمترین واگذاری زمین برای ساخت مسکن انجام شده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس مرکز نوآوری تعاونی را فرصت خوبی برای بحش تعاون دانست و عنوان کرد: اصلاح قانون تعاون در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی است و اتاق تعاون یک پای تنظیم قانون جدید است و باتوجه به اینکه هر چه اجماع علمی بیشتر باشد تصمیم‌گیری‌ها درست‌تر خواهد بود بنابراین صاحب‌نظران و کارشناسان پیشنهادات خود را برای اصلاح قوانین تعاونی‌ها را به ما ارایه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha