• پنجشنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99101813754
  • خبرنگار : 71368

ارسال پیامک تخلفات کرونایی به ۵۲ هزار راننده متخلف در روزگذشته

ارسال پیامک تخلفات کرونایی به ۵۲ هزار راننده متخلف در روزگذشته

نیروی انتظامی از جریمه ۳۳ هزار و۵۵۰ خودرو در طرح محدودیت تردد شبانه در روز گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، نیروی انتظامی در تشریح عملکرد خود در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا اعلام کرد که در روز  چهارشنبه ۴۹۴۰ مأمور خود را برای اجرای این طرح در ۱۹۵۸ نقطه از کشور به کار گرفته است که در نتیجه اقدامات انجام شده، میزان تردد خودروها در سراسر کشور نسبت به تاریخ مشابه سال قبل کاهش ۲ درصدی داشته است.

در روز گذشته ماموران از ۸۴۷۳ واحد صنفی بازدید کردند که منجر به صدور ۴۵۶۴ تذکر، ۱۱۲۵  صورت جلسه و پلمب ۲۰۴ واحد متخلف شد.

مأموران پلیس به رانندگان ۳۲هزار و ۲۴۵ دستگاه خودرو نیز در روز گذشته تذکر لسانی داده و با جلوگیری از سفر ۱۷هزار و ۳۶  دستگاه خودروی سواری، راننده و سرنشینان آنها را به مبداء خود بازگردانده‌اند.

پلیس تعداد خودروهای جریمه شده در طرح محدودیت شبانه در روز گذشته را  نیز ۳۳هزار و ۵۵۰  دستگاه برشمرد و اعلام کرد که ۵۸هزار و ۱۹۶  دستگاه خودرو نیز در مناطق نارنجی جریمه شده‌اند.

در روز گذشته ۵۲هزار و ۱۱۴   پیامک تخلفات کرونایی نیز به رانندگان متخلف ارسال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha