• جمعه / ۱۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99101914210
  • خبرنگار : 71415

بولتون: ترامپ باید فورا صحنه سیاست را ترک کند/ حمله به کنگره "روز وحشتناک" آمریکا بود

بولتون: ترامپ باید فورا صحنه سیاست را ترک کند/ حمله به کنگره "روز وحشتناک" آمریکا بود

بولتون تسخیر کنگره آمریکا به دست طرفداران دونالد ترامپ را فاجعه و روز وحشتناک برای آمریکا دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، جان بولتون، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا گفت: این یک فاجعه و روز وحشتناک برای آمریکا بود به خصوص زمانی که می‌بینید رئیس جمهور آمریکا این جمعیت را تحریک می‌کند و مستقیما مسئول توهمی است که آن‌ها درباره لغو نتایج انتخابات به وسیله مایک پنس، معاون رئیس جمهور یا کنگره آمریکا داشتند.

جان بولتون افزود: دونالد ترامپ هیچ حد و مرز و هیچ فلسفه‌ای ندارد، اکنون ترامپ باید هر چه سریع تر صحنه سیاسی آمریکا را ترک کند، من فکر می‌کنم او مطمئنا بعد از بیستم ژانویه هم تلاش خواهد کرد نفوذ به دست آورد، او مطمئنا الان هم نفوذ دارد، اما قدرت ندارد و این کاملا متفاوت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۱۹ ۱۳:۱۵

تازه اینو فهمیدی بولتون؟ ما که از همون روز اول گفتیم ترامپ یه احمدی نژاد هست. ما قبلا هشت سال وجود احمدی نژاد(ها) رو تجربه کردیم. احمدی نژاد ها هم نفوذ دارند ولی قدرت ندارند.