• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99102014468
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

امید به زندگی در خراسان جنوبی چقدر است؟

امید به زندگی در خراسان جنوبی چقدر است؟

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی گفت: امید به زندگی بانوان کشور ۷۵.۵ و این عدد در خراسان جنوبی ۷۳.۹ است؛ همچنین امید به زندگی مردان در کشور ۷۲.۵ و در خراسان جنوبی ۷۰.۸ است.

علیرضا مهرآور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری ۴۶۹۹ واقعه ولادت در شهرستان بیرجند به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۵.۶ درصدی مواجه بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت ازدواج در شهرستان بیرجند بیش از ۹ درصد افزایش داشته است، افزود: تا پایان سال، بیش از ۲۱۰۰ واقعه ازدواج در این بازه زمانی به ثبت رسیده است.

مدیرکل ثبت احوال خراسان جنوبی بیان کرد: امید به زندگی بانوان کشور ۷۵.۵ و این عدد در خراسان جنوبی ۷۳.۹ است؛ همچنین امید به زندگی مردان در کشور ۷۲.۵ و در خراسان جنوبی ۷۰.۸ است.

مهرآور یادآور شد: نزدیک به ۵۰ درصد واجدین شرایط در بیرجند شناسنامه مکانیزه دریافت کرده‌اند و لازم است با توجه به انتخابات پیش رو در سال آینده آن دسته از هم استانی‌هایی که شناسنامه‌های آنان دچار مشکل است، هرچه زودتر نسبت به تعویض آن اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: امسال بیشترین فراوانی نام‌های دختر در خراسان جنوبی فاطمه، فاطمه زهرا، زینب، حلما و ریحانه و بیشترین فراوانی نام‌های پسر ابوالفضل، امیرحسین، امیرعلی، محمد و حسین است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha