• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99102015065
  • خبرنگار : 71624

همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه رازی برای ساخت واکسن کرونا

همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه رازی برای ساخت واکسن کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در پروژه ملی و بین‌المللی کووید ۱۹ خبر داد و افزود: امید است این افتخار ملی زمینه همکاری‌های بیشتر در آینده را فراهم آورد.

به گزارش ایسنا، دکتر جلیل کوهپایه زاده، در سی و ششمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی ایران از زحمات مدافعان سلامت تقدیر و عنوان کرد: طرح محله محور شهید سلیمانی مبنایی برای افزایش همگرایی و تعامل بین بخشی در راستای ارتقاء مدیریت سلامت به شمار می‌رود.

وی افزود: نقشه جامع علمی دانشگاه برای سال ۱۴۰۴-۱۴۰۰ باید تدوین شود و این رسالت به معنای آن است که برنامه‌های استراتژیک نباید منوط به افراد باشد، بلکه با خرد جمعی پیگیری شود.

کوهپایه زاده با تاکید بر تصویب نقشه علمی دانشگاه تصریح کرد: موضوع دیگر که باید مورد توجه قرار گیرد، بحث جانشین پروری است؛ لذا دانشگاه باید انرژی بیشتری در این زمینه بگذارد.

وی از مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایران با موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در پروژه ملی و بین المللی کووید۱۹ خبر داد و افزود: امید است این افتخار ملی زمینه همکاری‌های بیشتر در آینده را فراهم آورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: دانشگاه بستری است برای بهره‌گیری از الگوهای موفق دنیا، تولید محتوا و محصولاتی که نیازهای جامعه را برطرف کند، لذا به منظور پاسخگویی اجتماعی باید به سمت دانشگاه‌های نسل نو حرکت کرد.

تشکیل جلسات مدون علمی ماهیانه با گروه‌های آموزشی، ایجاد تسهیلات برای بهره‌برداری از زیر ساخت های فناوری در دانشگاه، افزایش تعامل دانشگاه و صنعت، بررسی پرونده‌های تخلفات اداری در قالب طرح HSR از دیگر موارد مطرح شده توسط وی در این جلسه بود.


ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در عراق

در ادامه دکتر مهدی مقتدایی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران، گزارشی از برنامه جامع آموزش مجازی و جذب دانشجوی بین‌المللی، رتبه‌بندی و برنامه ارتقای دانشگاه ارائه داد و افزود: یکی از مهمترین شاخص‌های دانشگاه‌های نسل سوم، ارتباطات بین‌المللی است.


به گفته وی، ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بغداد عراق و همکاری جهت راه‌اندازی رشته‌های علوم پزشکی در دانشگاه بصره از اهم فعالیت‌های در دست اقدام معاونت بین‌الملل است.

۲۵۵ طرح مربوط به کووید-۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی ایران


سپس دکتر عباس متولیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، گزارشی از عملکرد پژوهشی و فناوری در پنج سال اخیر و پاندمی کرونا بیان کرد و افزود: توسعه فضای فیزیکی مرکز رشد، کسب رتبه سوم دانشگاه در حوزه پژوهش، ارائه ۱۰۴۴ طرح مصوب تحقیقاتی و ۲۵۵ طرح کووید-۱۹، حضور ۷۷ عضو هیئت علمی پژوهشی و انجام ۴۸۸۶ ارزیابی وضعیت سلامت کارکنان در مرکز کوهورت از مهمترین اقدامات انجام شده در این معاونت بوده است.

در ادامه جلسه دکتر مهدی نصر اصفهانی در خصوص روند پرونده‌های تخلفات اداری اعضای هیئت علمی و بررسی آماری در دانشکده ها توضیح داد.

ارائه گزارش برگزاری اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم توسط دکتر پور عطاء، دبیر کانون مشاوران جوان ریاست دانشگاه از دیگر بخش‌های سی و ششمین جلسه شورای دانشگاه بود.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در پایان تندیس اولین کنگره کشوری دانشگاه نسل سوم توسط دکتر پور عطاء به دکتر کوهپایه‌زاده اهدا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha