• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99102115306
  • خبرنگار : 50165

کاهش معاملات در بورس منطقه‌ای زنجان

کاهش معاملات در بورس منطقه‌ای زنجان

ایسنا/زنجان مدیرعامل بورس منطقه‌ای زنجان، از کاهش ۲۳ درصدی معامله در بخش سهم و حق‌تقدم خبر داد.

اصغر نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به معاملات هفته منتهی به ۱۷ دی‌ماه، اظهار کرد: در معاملات این هفته بورس‌ منطقه‌ای زنجان تعداد ۱۳۴ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۷۰۹ سهم و حق‌تقدم جمعاً به ارزش بیش از ۲۲۱۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.

وی از کاهش ۲۳ درصدی معامله در بخش سهم و حق‌تقدم خبر داد و افزود: از میان شرکت‌های معامله ‌شده، ۶۰ درصد به خرید و ۴۰ درصد مابقی به فروش اختصاص داشته است.

این مسئول با اشاره به ارزش معاملات در هفته قبل، ادامه داد: ارزش معاملات هفته گذشته (۶ تا ۱۰ دی‌ماه) در مجموع بیش از ۲۸۹۹ میلیارد و ۱۵۶ میلیون و ۹۸۲ هزار ریال بود که نسبت به هفته ماقبل آن ۱۶ درصد رشد یافته است. در معاملات هفته گذشته در مجموع ۱۷۰ میلیون و ۴۸۸ هزار و ۲۶۸ سهم و حق‌تقدم سهام در بورس منطقه زنجان داد و ستد شد.

مدیر بورس منطقه‌ای استان زنجان با اشاره به معاملات بورس این منطقه در هفته (۲۹ آذر تا ۳ دی‌ماه)، تصریح کرد: طی این مدت در مجموع ۱۸۲ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۲۲۱ سهم و حق‌تقدم به ارزش بیش از ۲۴۸۹ میلیارد و ۸۱۰ میلیون و ۴۹۳ هزار ریال در بورس منطقه زنجان داد و ستد شده است.

نجفی خاطرنشان کرد: این معاملات توسط ۲۴ کارگزار دارای استیشن معاملاتی (ایستگاه یا هسته مرکزی معاملات) بورس منطقه‌ای زنجان انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha