• دوشنبه / ۲۲ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99102216204
  • خبرنگار : 30057

یک هیات تجاری و فناور ایرانی به ونزوئلا می‌رود

یک هیات تجاری و فناور ایرانی به ونزوئلا می‌رود

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در راس هیاتی تجاری و فناور با هدف بازارسازی برای محصولات دانش‌بنیان ایرانی عازم ونزوئلا می‌شود.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری به همراه هیات تجاری و فناور دوم اسفندماه به کشور ونزوئلا سفر می‌کند. برگزاری نشست تجاری و فناوری ایران و ونزوئلا و برپایی نمایشگاه اختصاصی محصولات دانش‌بنیان از جمله برنامه‌های درنظر گرفته شده برای این سفر است.

در این سفر که به همت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه‌ریزی شده، قرار است شرایط برای توسعه روابط علمی و فناورانه میان ایران و ونزوئلا بررسی و فراهم شود.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست‌جمهوری، شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان و خلاقی که می‌خواهند از این فرصت استفاده کنند، تا ۳۰ دی‌ماه فرصت دارند برای ثبت‌نام به آدرس اینترنتی www.tesc.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha