• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99102417984
  • خبرنگار : 71516

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: آماده مقابله با هر حمله‌ای هستیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: آماده مقابله با هر حمله‌ای هستیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در توجیه آماده‌باش ارتش این رژیم در مرزها گفت که تل آویو آماده مقابله با هر حمله‌ای است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت عربی۲۱، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی بازدید از فرماندهی منطقه شمالی با افسران ارشد ارتش گفت: ما در تمام مرزهایمان بیدار و هوشیار هستیم. با هر فردی که بخواهد از دور یا نزدیک ما را به چالش بکشد برخورد می‌کنیم. ما نمی‌نشینیم و منتظر نمی‌مانیم بلکه اقدامات امنیتی، سیاسی و اقتصادی اتخاذ می‌کنیم.

وی گفت: دشمنان ما به کرونا یا انتخابات توجهی ندارند. هر کاری می‌کنم تا اسرائیل فرماندهی داشته باشد که در طول ۲۴ ساعت در تمام روزهای هفته برای حفظ امنیت و انجام عملیات ضروری تلاش کند.

گانتس طی این بازدید گزارشی درباره برنامه‌های استراتژیک برای تعامل با جبهه سوریه در صورت وقوع هرگونه اتفاقی دریافت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha