• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99111006984
  • خبرنگار : 71624

در قالب ایده برتر مسابقه جهان پساکرونا مطرح شد

اضطراب اجتماعی ناشی از کرونا

اضطراب اجتماعی ناشی از کرونا

اثر یکی از محققان دانشگاه الزهرا در خصوص اضطراب اجتماعی ناشی از کرونا، به عنوان ایده برتر مسابقه جهان پساکرونای کرسی یونسکو سلامت اجتماعی و توسعه دانشگاه تهران انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، اثر دکتر صدیقه عباسی پژوهشگر، مدرس دانشگاه و کارشناس مسئول روابط عمومی دانشگاه الزهرا به عنوان ایده برتر مسابقه جهان پساکرونا کرسی یونسکو در سلامت اجتماعی و توسعه دانشگاه تهران انتخاب شد.
 

فراخوان این مسابقه با عنوان فراخوان جهان پساکرونا در تاریخ 30 فروردین ماه سال جاری منتشر شد و از علاقه‌مندان درخواست شد تا نظرات، ایده‌ها و مطالب خود را در خصوص تغییرات جهات پس از کرونا به این کرسی ارسال کنند.

آثار رسیده از سوی داوران بررسی و تعدادی از آن‌ها به عنوان ایده‌های منتخب برگزیده شد که در بین آثار برگزیده، ایده و اثر دکتر صدیقه عباسی پژوهشگر، مدرس دانشگاه و کارشناس مسئول روابط عمومی دانشگاه الزهرا به عنوان اثر برتر انتخاب شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه الزهرا، در این اثر، عباسی به موضوع اضطراب اجتماعی به عنوان یکی از چالش‌های قرن ۲۱ ناشی از ویروس کرونا در جامعه پرداخته که در زیر به بخشی از آن اشاره شده است:

"شیوع ویروس کرونا و پیامدهای اجتماعی و مرتبط با سلامت آن، یکی از مهمترین وقایع اجتماعی بشر در قرن ۲۱ می‌باشد. آنچه این شیوع را متمایز کرده، احساس جهانی ضعف در زندگی بیولوژیک انسان و نیاز به «جامعۀ استریل» و به دور از هر گونه مخاطره پس از کشف یک رشته RNA است که نظام قدرت و حیات را در جهان تغییر داد.

اضطراب اجتماعی حاصل از شیوع کرونا، در همۀ کشورها نگرانی‌های جدی برای شهروندان ایجاد کرده ‌است و در نظام مراودات اجتماعی، نوعی کنش توأم با هراس به‌وجود آمده و هرکس تلاش می‌کند تا با فاصله‌گیری در امان بماند! برای مراقبت از خود مجبوریم ماسک بزنیم و پوشاندن صورت با هر نوع پوششی به یک امر عادی جدید بدل خواهد شد.

این واقعه توانست بدون ایجاد خرابی و با تغییر رفتار انسان‌ها، نصف جمعیت دنیا را خانه نشین کند و خودکنترلی عظیمی در جهان راه بیاندازند."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha