• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 99111107429
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری کارگاه آموزشی نرم‌افزار هک راس

برگزاری کارگاه آموزشی نرم‌افزار هک راس

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین کارگاه آموزشی مبتدی و پیشرفته نرم افزار هک راس (HEC_RAS) را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، نرم‌افزار هک راس، نرم‌افزاری است که به کاربر امکان انجام محاسبات هیدرولیک رودخانه در حالت جریان ماندگار و غیر ماندگار یک بعدی، مدل سازی انتقال رسوب - بستر متحرک و تحلیل دمای آب را می‌دهد.

در این کارگاه مباحثی مانند "مدلسازی یک بعدی جریان کانال و مدل‌سازی نیمرخ سطح آب در محل پل شیب‌شکن و دایک حفاظتی"، "مستقیم‌سازی مسیر رودخانه (کانالیزاسیون) و مدلسازی رودخانه‌های چند شاخه"، "پهنه‌بندی  یک بعدی سیلاب"، "معرفی و آموزش نحوه دانلود رایگان DEM ها و تحلیل‌های آماری سیلاب"، "کاربرد تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های کاربری اراضی در مدلسازی سیلاب"، "پهنه‌بندی سیلاب رودخانه در محیط دو بعدی نرم‌افزار"، "اموزش روش‌های بهبودد دقت نتایج خروجی مدل‌سازی سیلاب"، "آموزش ادغام مدل یک بعدی و دو بعدی و مدلسازی شکست سد" و "تحلیل جامع نتایج (گرافیکی و عددی) خروجی نرم‌افزار" مطرح خواهد شد.

کارگاه آموزشی نرم‌افزار هک راس روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳، ۲۴، ۳۰ بهمن و یکم اسفند از ساعت ۱۷ تا ۲۰ از طریق نرم‌افزار ادوبی کانکت و با تدریس امیرمحمد آرش ـ کارشناس ارشد دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این کارگاه با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم و مهندسی آب دانشگاه شهید باهنر کرمان و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @water_ikiu_۹۶ پیام دهند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha