• دوشنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99111309756
  • خبرنگار : 50051

مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان خبرداد

افتتاح ۲۴۲ طرح اشتغال‌زا گلستان در دهه فجر

افتتاح ۲۴۲ طرح اشتغال‌زا گلستان در دهه فجر

ایسنا/گلستان مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان گفت: در دهه فجر امسال ۲۴۲ طرح اشتغال‌زایی با ۵۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال‌ برای ۵۵۸ نفر به بهره‌برداری می‌رسد.

حسن پهلوری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سهم صندوق استان گلستان در مرحله پنجم تسهیلات اشتغال روستایی، ۹۳ میلیارد تومان است که در حال حاضر ثبت‌نام و بررسی این طرح شروع شده است.

وی بیان کرد: در سال ۱۳۹۳ در استان گلستان تنها ۸ شعبه صندوق کارآفرینی امید داشتیم که در حال حاضر این تعداد به ۱۲ شعبه رسیده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان با اشاره به اینکه در دهه فجر شعبه گمیشان افتتاح شود، افزود: تا پایان سال شعبه گالیکش نیز راه‌اندازی خواهد شد.

پهلوی تصریح کرد: در حوزه میراث فرهنگی و بافت تاریخی گرگان برای مرمت و احیای ۱۵ خانه تاریخی، بیش از ۸ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت ‌شده است. این خانه‌ها به واحدهای اقامتی و پذیرایی در حوزه گردشگری تبدیل خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: طی هفت سال گذشته، ۱۹ هزار و ۸۵۳ فقره تسهیلات در حوزه اشتغال با اعتبار ۳۵۴ میلیارد تومان پرداخت ‌شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha