جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99111511567
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران :

انقلاب اسلامی الگو گرفته شده از مکتب حضرت زهرا (س) است

انقلاب اسلامی الگو گرفته شده از مکتب حضرت زهرا (س) است

ایسنا/مازندران مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت:انقلاب اسلامی الگو گرفته شده از مکتب حضرت زهرا (س) است .

ناصرشکریان امیری در مراسم ویژه جشن ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی (ره) با تبریک این ایام و با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان انقلاب اسلامی به ویژه سردار سرافراز اسلام و جبهه مقاومت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی و هم رزمانش و دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده و مصباح و عمار انقلاب آیت الله علامه مصباح (ره)  اظهارکرد : در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و امام خمینی (ره) این انقلاب را از مکتب حضرت زهرا (س) ، حضرت امیر مومنان علی (ع) و حضرت سیدالشهدا (ع) الگو گرفتند و امروز انقلاب اسلامی احیاگر و پرچم دار فرهنگ فاطمی ، علوی و  حسینی در جهان است .
وی در ادامه با اشاره به برخی ویژگی های حضرت زهرا (س) و تاسی بسیاری از شخصیت های ممتاز جهان اسلام به ویژه حضرت امام (ره) و رهبری معظم انقلاب از این بانوی بزرگ اسلام افزود: حضرت زهرا به تعبیر حضرت امام (ره) افتخار مسلمانان و شیعیان جهان است و سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی هم ایشان را الگوی خود می دانست .
عضو شورای فرهنگ عمومی استان در بخش دیگری از سخنان خود به شخصیت بی نظیر و تاثیرگذار حضرت زهرا (س) در طول عمر با برکتشان اشاره و تصریح کرد: حضرت صدیقه طاهره (س) اسوه بی بدیل برای تمام  دوران های بشری است و الگو گرفتن از این شهیده راه ولایت اوج سعادت را برای انسان رقم می زند که سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی نمونه بارز این مصداق است .
شکریان امیری در ادامه سخنان خود به مهم ترین ویژگی بارز شخصیتی این بانوی بزرگ اسلام اشاره و خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س)در تبعیت از امام زمان خود از هیچ کوششی دریغ نکرد و تا پای جان در دفاع از حریم و امامت و ولایت ایستادگی کرد و در پایان در این راه به شهادت رسید.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دستاوردهای بسیار مهم این چهار دهه اشاره و تاکید کرد: مشکلات برای جوامع انسانی و اسلامی در تمامی ادوار تاریخ بوده است و حتی در دوران حکومت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و امیر مومنان علی (ع) مشکلات بسیاری وجود داشت و امروز هم وجود دارد اما تنها راه حل برون رفت از مشکلات تبعیت از فرامین رهبری معظم انقلاب و ایستادگی و مقاومت در برابر مشکلات است .
استاد برجسته حوزه علمیه و دانشگاه های مازندران به نقش بسیاری از بزرگان و نخبگان نظامی ،حوزوی و دانشگاهی در پیشرفت های مختلف کشور اشاره و بیان کرد:علامه آیت الله مصباح یزدی (ره) به تعبیر رهبری معظم انقلاب جای خالی متفکر و دانشمند شهید مرتضی مطهری و شهید طباطبایی را برای جامعه اسلامی پر کرده بود و نبود ایشان خسارت بزرگی برای جامعه علمی و دانشگاهی کشور است اما تربیت یافتگان و شاگردان این عالم مجاهد و پارسا باید با مجاهدت های علمی خلاء وجود ایشان را برای کشور پر کنند .
اتنهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha