• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99111611919
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیر کل شیلات هرمزگان:

ورود صیادان به بهسازی و بازسازی ذخایر آبزیان کیش یک ضرورت است

ورود صیادان به بهسازی و بازسازی ذخایر آبزیان کیش یک ضرورت است

ایسنا/هرمزگان مدیر کل شیلات هرمزگان در دیدار با جمعی از جامعه صیادان جزیره کیش ورود جامعه صیادی به بهسازی و بازسازی ذخایر آبزیان را یک ضرورت خواند.

عبدالرسول دریایی صبح امروز(۱۶ بهمن ماه) در این دیدار با بیان اینکه آبزیان و ذخایر ارزشمند آنها یک ثروت ملی است که  همه در برابر آن مسئول اند، تصریح کرد: در این بین جامعه شیلاتی و به ویژه جامعه صیادی باید نقش پر رنگ تری در حفظ، بهسازی و بازسازی ذخایر آبزیان داشته باشند.

وی با اشاره به گستردگی و پویایی صید و صیادی در استان هرمزگان گفت: بی تردید فعالیت ها گسترده و پیوسته در گذر زمان با مشکلات روبرو خواهند بود و فعالیت های  صید و  صیادی نیز از این قاعده مستثنا نیست و بروز برخی مشکلات اجتناب ناپذیر است اما نکته مهم این است که تسریع در رفع موانع و مشکلات جامعه صیادی  همواره از اولیوت های مدیریت شیلات در استان و به تبع آن دیگر بخشهای شیلات است.

دریایی در این دیدار ضمن تاکید بر اهمیت صید و صیادی پایدار و اصولی از صیادان خواست تا ظرفیت های خود را در ساخت زیستگاه مصنوعی، ایجاد مراکز تکثیر جهت رهاسازی آبزیان به دریا و همچنین ورود به بخش های آبزی پروری مانند پرورش ماهی در قفس نهایت استفاده را کنند.

مدیرکل شیلات هرمزگان افزود: شیلات هرمزگان از همه صیادان که خواهان ورود به حوزه آبزی پروری به ویژه پرورش ماهی در قفس هستند در چارچوب قانون نهایت حمایت و پشتیبانی را خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار به مشکلات جامعه صیادی جزیره کیش پرداخته شده و ارائه راهکارهای حل آنها با تاکید مدیر کل شیلات استان در در دستور کار معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha