• پنجشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99111612088
  • خبرنگار : 71612

مارین لوپن خواستار همکاری با روسیه شد

مارین لوپن خواستار همکاری با روسیه شد

بعد از تایید اثربخشی بیش از۹۰ درصدی واکسن اسپوتنیک وی در برابر کووید ۱۹، رئیس شورای ملی فرانسه خواستار روی آوردن به این واکسن شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک، مارین لوپن، رئیس شورای ملی فرانسه بعد از تایید کارایی واکسن اسپوتنیک وی بر روی کروناویرووس، خواستار همکاری با روسیه شد تا فرانسوی ها بتوانند از این واکسن استفاده کنند.
لوپن گفت : اکنون که در کارایی واکسن اسپوتنیک  تردیدی نیست، می تواند کمکی علیه این همه گیری باشد. بیایید با روسیه همکاری خردمندانه داشته باشیم و اجازه ندهیم تفکر ضدروسی توانایی مان در واکسینه کردن هموطنانمان را از بین ببرد.
در سویی دیگر، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در محاصبه با شبکه TF۱  اعلام کرد که فرانسه در صدد ارائه واکسنی برای جمعیت بزرگسال خود تا قبل از پایان تابستان است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha