• دوشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۸:۰۳
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 99112014725
  • منبع : باشگاه دانشجویان

آموزش کاربردی نرم‌افزار اکسس

آموزش کاربردی نرم‌افزار اکسس

انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع دانشگاه شیخ بهایی اصفهان دوره آموزش مجازی نرم‌افزار اکسس (Access) را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس شهروز صفری روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ و طی ۳۰ ساعت برپا می‌شود که شروع آن از ۲۱ بهمن خواهد بود.
ترتیب ذخیره اطلاعات و ساختار ذخیره داده‌ها، خلاصه‌سازی و تجزیه و تحلیل داده‌ها، مدیریت سلول‌ها، مدیریت برگه‌ها، فرمول‌نویسی، PowerPivot ، رسم نمودار، مدیریت داده‌ها، Power Query و داشبوردهای مدیریتی از جمله مباحثی است که دوره آموزش داده می‌شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در دوره آموزشی نرم‌افزار اکسس می‌توانند با شماره تماس ۰۳۱۹۵۰۲۵۰۱۶ تماس بگیرند و یا به شناسه @A_admin_۹ پیام دهند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha