• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99112115802
  • خبرنگار : 50006

افتتاح پروژه‌های عمرانی، خدماتی در منطقه ارسباران

افتتاح پروژه‌های عمرانی، خدماتی در منطقه ارسباران

ایسنا/آذربایجان شرقی طی مراسم‌هایی همزمان با دهه مبارک فجر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی چند طرح عمرانی، خدماتی و ورزشی، در شهرستان‌های اهر، هریس و کلیبر افتتاح شد.

ساختمان جدید فرمانداری اهر با اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و هشت پروژه مخابراتی شامل تقویت خطوط ارتباطی روستایی و اینترنت روستای چولقشلاقی و دو سایت تلفن همراه و اینترنت روستاهای جوبند و ابریق با اعتبار سه میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان از جمله طرح‌هایی بود که افتتاح شد.

همچنین، سه طرح راهداری شامل راه روستایی، اصلاح روکش آسفالت و لکه‌گیری ۲۹ کیلومتر از بزرگراه اهر-تبریز با اعتبار بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال به بهره‎‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، همچنین با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در اهر نیز «اردوگاه گردشگری و بوم گردی سامبراهر» کلنگ زنی شد.

با حضور مسئولان شهرستان کلیبر نیز چند طرح عمرانی شامل اتمام چهار پروژه‌ی عمرانی شهرداری، چمن مصنوعی روستایی، اصلاح شبکه برق چهار روستا و سایت اینترنت پرسرعت ۱۱ روستا، دو باب مدرسه، یک کارگاه فنس‌بافی، بهسازی و شن ریزی روستایی و یک باب مسکن مددجویی در مجموع با اعتبارات حدود ۲۰۰ میلیارد ریالی و آسفالت معابر، کف‌پوش سطح شهر به‌متراژ ۵۶۰ متر مربع با اعتبار مجموع ۸۳۵ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

همچنین با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در هریس از مرکز نگهداری بیماران روانی مزمن در روستای برازین با ظرفیت اسمی ۴۰ نفر و سالن کیسون بهره برداری و در ادامه نیز اجرای مسیرگشایی و جدول کشی خیابان‌ها، نصب اِلمان شهدای شهر،  شبکه آب خام فضای سبز، زیرسازی و جدول گذاری ورودی شهر، نصب کفپوش خیابان‌ها و چراغ‌های تزئینی بلوار شهدا با هزینه بیش از شش میلیارد تومان افتتاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha