• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99112115978
  • خبرنگار : 50346

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:

راهپیمایی خودرویی در ۲۲ بهمن در خراسان شمالی برگزار می‌شود

راهپیمایی خودرویی در ۲۲ بهمن در خراسان شمالی برگزار می‌شود

ایسنا/خراسان شمالی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی از برگزاری راهپیمایی خودرویی به مناسبت ایام الله دهه فجر در ۲۲ بهمن ماه خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدعلی سالاری، در گفت‌وگو با ایسنا از خراسان شمالی، با تاکید بر سلامت محور بودن برنامه‌های دهه مبارک فجر، برنامه‌های مربوطه به صورت مجازی و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود، اظهار کرد: راهپیمایی همگانی که هر ساله برگزار می‌شد تبدیل به راهپیمایی خودرویی شده است و مردم می‌توانند با خودروی شخصی خود در این راهپیمایی شرکت کنند.

وی در خصوص مسیر راهپیمایی در مرکز استان، بیان کرد: از میدان حضرت قائم(ع) راهپیمایی شروع می‌شود و ورودی به این میدان تنها از میدان شهید، چهار راه مخابرات و امیریه امکان‌پذیر است.

وی با تأکید بر اینکه شرکت‌کنندگان در راهپیمایی به تزئین خودروهای خود دقت کنند، افزود: به ۲۳ وسیله نقلیه که تزئین مناسبی داشته باشد، به قید قرعه جوایزی اهدا می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی از سوی شرکت‌کنندگان در راهپیمایی، بیان کرد: سخنرانی ۲۲ بهمن امسال به صورت مجازی خواهد بود و سخنران امسال حجت‌الاسلام و المسلمین شیرازی، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در قرارگاه ثارالله کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha