• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۰:۲۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99112116473
  • منبع : نمایندگی مرکزی

شکایت باشگاه آلومینیوم اراک از داور بازی با سایپا

شکایت باشگاه آلومینیوم اراک از داور بازی با سایپا

ایسنا/مرکزی باشگاه آلومینیوم اراک از داور دیدار این تیم با سایپا در هفته چهاردهم لیگ برتر شکایت کرد.

در متن شکایت این باشگاه آمده است: باشگاه آلومینیوم اراک همواره احترام به همه ارکان فوتبال را وظیفه خود دانسته و همیشه بر حفظ حرمت ها و ضوابط تاکید ویژه ای دارد، اما گاهی اوقات اتفاقاتی رقم می خورد که چاره ای جز دادخواهی برای حقوق تضییع شده باقی نمی گذارد.

براساس اعلام این باشگاه، در ادامه این متن آمده است: تیم فوتبال آلومینیوم اراک از ابتدای فصل تا به امروز از عملکرد برخی داوران و اشتباهات غیرعمد آنها متضرر شده و این اشتباهات تاثیر مستقیمی بر نتایج این تیم داشته است.

در دیدار اخیر مقابل سایپا تهران نیز تیم فوتبال آلومینیوم از عملکرد داوری این دیدار ضربه جدی خورده است. در چندین صحنه شاهد اشتباهات تاثیرگذار تیم داوری بودیم که پیروزی را از تیم ما گرفت و گل صحیح‌ آلومینیوم به زعم کارشناسان داوری به اشتباه مردود اعلام شد. اسماعیل شریفات هم بدون دلیل با دریافت اخطار، از بازی بعدی مقابل نفت مسجد سلیمان محروم شد.

در این راستا،‌ باشگاه فرهنگی، ورزشی آلومینیوم اراک با ارسال نامه ای رسمی، شکایت خود را از داور دیدار با سایپا به فدراسیون فوتبال اعلام‌کرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha