• یکشنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۹:۵۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99112619520
  • منبع : نمایندگی ایلام

از امروز به مدت ۱۰ روز

تردد خودروهای سنگین حمل بار از جاده ایلام _ سرابله ممنوع شد

تردد خودروهای سنگین حمل بار از جاده ایلام _ سرابله ممنوع شد

ایسنا/ایلام رئیس پلیس راه استان ایلام از انسداد مسیر اصلی ایلام به سرابله از امروز ۲۶ بهمن ماه به مدت ۱۰ روز کاری خبر داد.

‍سرهنگ "رضا همتی زاده " اظهار کرد: مسیر اصلی ایلام به سرابله جهت انجام عملیات کارگاهی مسدود می شود و فقط رانندگان وسایل نقلیه شخصی و عمومی حمل مسافر می توانند در این مسیر تردد کنند.

وی گفت : جهت پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی برای خودروهای سنگین حمل بار مسیر جایگزین جاده  ایلام _ ایوان _ گردنه قلاجه _ اسلام آباد در نظر گرفته شده و رانندگان این خودروها  می توانند در این مسیر تردد کنند.

رئیس پلیس راه استان ایلام از رانندگان خواست با توجه به وضعیت مسیرهای جایگزین و کم عرض بودن آنها از ارتکاب تخلفات حادثه ساز که منجر به حوادث ترافیکی می شود خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha