• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99112720049
  • خبرنگار : 30450

مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از اواخر وقت چهارشنبه

ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از اواخر وقت چهارشنبه

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از اواخر وقت چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به جو استان بارش ها به صورت نقطه ای در پاره‌ای از مناطق استان آغاز و روز پنج شنبه تمامی مناطق استان را در بر خواهد گرفت.

"رضا کاکاوند" در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: با تحلیل و بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۴۸ ساعت آینده جو استان آرام و پایدار بوده و طی روز چهارشنبه جو غالب افزایش ابر پیش بینی می شود.
وی تصریح کرد: اما از اواخر وقت چهارشنبه با ورود سامانه بارشی به جو استان بارش ها به صورت نقطه ای در پاره‌ای از مناطق استان آغاز و روز پنج شنبه تمامی مناطق استان را در بر خواهد گرفت.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته لیکک، دهدشت و گچساران با بیشینه دمای ۲۴.۲ درجه سانتیگراد گرم ترین و یاسوج با کمینه دمای منفی ۱.۶ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان بودند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha