• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۴۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99112720322
  • خبرنگار : 30054

رویداد، مسابقه‌ی ابربازی دوسالانه شد

رویداد، مسابقه‌ی ابربازی دوسالانه شد

مسابقه‌ی ابربازی به‌دلیل پیچیدگی و گستردگی مراحل مختلف اجرایی آن و با توجه به ادامه‌دار بودن شیوع ویروس کرونا، در کنار نیاز تیم‌های برگزیده‌ی دوره‌ی اول به رسیدگی و همراهی برای بهبود محصول و ورود به بازار، دوسالانه برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام ابر آروان، اولین رویداد ابربازی پاییز ۱۳۹۹ برگزار شد و با دو سالانه شدن این مسابقه، ابربازی دوم، سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

ابر آروان با هدف تولد و رشد استارت‌آپ‌های جدید حوزه‌ی ابری و توسعه‌ی اکوسیستم ابری کشور،مسابقه‌ی ابربازی را به راه انداخت. در نخستین دوره‌ی این رویداد-مسابقه که اختتامیه‌ی آن در مهر ماه برگزار شد، بیش از ۱۴۰۰ نفر در زمینه‌های برنامه‌نویسی، طراحی، دیجیتال مارکتینگ و توسعه‌ی کسب و کار ثبت نام کرده بودند.

در نهایت از میان ۲۰ تیم تشکیل شده، ۱۴ تیم توانستند با تولید محصول اولیه به مرحله‌ی پایانی داوری وارد شوند.

این ۱۴ تیم در تلاشی شش‌ماهه و با هدایت و همراهی ابر آروان محصولات ابری در حوزه‌های پلتفرم ویدیو، مدیریت سرمایه انسانی، محتوا و دیجیتال مارکتینگ، اینترنت اشیا، ذخیره‌سازی اطلاعات و پلتفرم‌های ابری تولید کردند.

در اختتامیه‌ی ابربازی ۱۳۹۹، ۸ تیم موفق به ورود به فرآیند ارزیابی جذب سرمایه و شتابدهی با مجموعه‌ی شناسا و تریگ‌آپ شدند. هم‌چنین بانک پاسارگارد و هلدینگ فناپ ۵۰درصد جایزه‌ی نقدی ۵۵۰ میلیون تومانی را به ۴ تیم اسپکسا، پاستا، آرکپچا و کلادیوتر پرداخت کردند و ۵۰درصد باقی‌مانده پس از دستیابی این تیم‌ها به اهداف تعریف شده، به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

گزارشی از تیم‌های برتر ابربازی ۱۳۹۹

ابر آروان تلاش کرده است در ادامه‌ی مسیر در کنار تیم‌های برتر ابربازی ۱۳۹۹ باشد تا مراحل تولید محصول پایدار، فرآیند ورود به بازار و جذب مشتری را به‌خوبی سپری کنند. در ادامه، آخرین وضعیت تیم‌های برتر ابربازی در پایان بهمن ۱۳۹۹ به شرح زیر است:

. تیم‌های اسپکسا، پاستا، کلادیوتر، گوبین و جیرک در حال مذاکره و توافق برای سرمایه‌گذاری هستند.

. تیم‌های آرکپچا و پاستا به سرویس‌دهی بازار رسیده‌اند.

. کلادیوتر، گوبین و اسپکسا در حال سرویس‌دهی اولیه هستند و نسخه‌های آزمایشی خود را منتشر کرده‌اند.

. تیم پسینو در حال توسعه‌ی فنی است و بیش از ۵۰درصد پیشرفت داشته است.

. تیم «باهم» تصمیم دارد روی بازارچه‌ی آروان، IaaS Image ارایه دهد.

. سی‌وی‌فلو تا بهار ۱۴۰۰ روی بازارچه‌ی آروان نخستین نسخه‌ی خود را ارایه می‌دهد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha