• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99112821220
  • خبرنگار : 71129

ریابکوف: تا ابد منتظر بازگشت آمریکا به پیمان آسمان‌های باز نمی‌مانیم

ریابکوف: تا ابد منتظر بازگشت آمریکا به پیمان آسمان‌های باز نمی‌مانیم

معاون وزیر خارجه روسیه امروز (سه شنبه) گفت، این کشور تا ابد منتظر آمریکا درباره تصمیمش برای پیوستن مجدد به پیمان آسمان‌های باز نمی‌ماند به همین دلیل، شرکای غربی نباید زمان خود را تلف کنند چون مسکو روند خروجش را از این پیمان آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه گفت: مسکو اخیرا به صورت رسمی اعلام کرده که می‌تواند موضع خود را در قبال روندهای داخلی درباره خروج از این پیمان تغییر دهد، اگر که واشنگتن آمادگی خود را درباره پیوستن مجدد به این پیمان اعلام کند.

وی ادامه داد: این حقیقت دارد. ما راه را باز می‌گذاریم. اما شرکای خودمان در واشنگتن و سایر کشورهای عضو ناتو باید این را بفهمند که ما هرگز برای همیشه در این وضعیت ادامه نمی‌دهیم. اقدامات در راستای خروج از این پیمان ادامه دارد و در جریان است. ما این تلاش داخلی را هر روز ادامه می‌دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha