• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۷:۱۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99121309431
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل دامپزشکی مازندران مطرح کرد

احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز

احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیماریزا نبوده و توصیه‌های بهداشتی صرفاً به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مازندران، محمدحسن گلپایگانی، اظهار کرد: تاکنون این موضوع که ویروس عامل بیماری کووید ۱۹ بتواند ماهیان را درگیر کند به اثبات نرسیده اما باید مراقب بود تا این ویروس به صورت مکانیکی از طریق آب و سطح بدن ماهی قرمز به انسان منتقل نشود.

وی در ادامه تاکید کرد: توصیه می کنیم در صورت تماس با ماهی و یا آبی که در آن ماه قرمز نگهداری می شود، بلافاصله دست‌ها را با آب و صابون کاملاً بر اساس پروتکل های بهداشتی و یا با استفاده از مواد ضدعفونی کننده‌ مناسب، بشوئیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.