• شنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99122317497
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان ۳۴ نفر را روانه بیمارستان کرد

گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان ۳۴ نفر را روانه بیمارستان کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان ۳۴ بیمار تنفسی را روانه بیمارستان کرد.

علیرضا شهرکی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه طوفان تاکنون خسارت جانی در زاهدان نداشته است افزود: گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان ۳۴ بیمار تنفسی را روانه بیمارستان کرد.

وی افزود: از این تعداد، ۳۱ بیمار به صورت سرپایی درمان و سه بیمار تنفسی هم بستری شدند.

مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در حوزه زاهدان هم چند تیربرق‌ و درخت سقوط کرده اما منجر به خسارات جانی نشده است.

مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان یادآورشد: کارشناسان برق استان در حال خدمت رسانی در سطح شهر هستند و خسارت ریالی طوفان و گرد وخاک پس از برآورد، اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha