• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99122418390

کرونای انگلیسی به گلستان رسید

کرونای انگلیسی به گلستان رسید

ایسنا/گلستان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بر اساس تست تشخیصی یک مراجعه کننده ۵۷ ساله در استان، ابتلای این فرد به کرونای انگلیسی تایید شد.

ناهید جعفری با اعلام این خبر اظهار کرد: این فرد در حال حاضر در یکی از بیمارستان‌های شهر گرگان بستری است. 

وی افزود: تیم های بهداشتی با جدیت در حال پیگیری موارد تماس و افراد نزدیک با این بیمار هستند تا از تمامی این افراد تست گرفته شده و مورد معاینه و رهگیری قرار گیرند. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، جعفری بیان کرد: با توجه به انتشار سریع این بیماری و همه گیری بیشتر آن و شلوغی‌های خیابانی روزهای پایان سال، از عموم مردم استان درخواست داریم که حضور حداقلی در بیرون از منزل داشته باشند و از شرکت در اجتماعات و دورهمی های غیر ضروری به ویژه مراسم چهار شنبه سوری جدا خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha