• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99122518831
  • خبرنگار : 50040

معاون صید شیلات گیلان خبر داد

صید ۱۲۰۲ تنی صیادان گیلانی از خزر/ کفال بیشترین فراوانی را دارد

صید ۱۲۰۲ تنی صیادان گیلانی از خزر/ کفال بیشترین فراوانی را دارد

ایسنا/گیلان معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات گیلان، از برداشت ۱۲۰۲ تن انواع ماهیان استخوانی از دریای خزر خبر داد و گفت: ارزش ناخالص فروش ماهیان صید شده ۱۰۶۵ میلیارد ریال بوده است.

اکبر ایلدرم در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه شرکت های تعاونی صیادی پره استان گیلان از ۲۰ مهرماه سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده اند، گفت: تاکنون ۱۲۰۲ تن انواع ماهیان استخوانی برداشت شده که این مقدار صید نسبت به مدت مشابه سال گذشته شش درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به گونه های برداشت شده ماهی از دریای خزر توسط ماهیگیران استان گیلان، اظهار کرد: بیشترین صید انجام شده متعلق به گونه ماهی کفال با ۶۱۷ تن است که این میزان ۵۱ درصد کل صید را شامل می شود.

معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات گیلان تصریح کرد: ماهی سفید با ۵۳۶ تن معادل ۴۵ درصد، ماهی کپور با ۱۱ تن معادل یک درصد و سایر گونه ها با ۳۸ تن معادل سه درصد از کل صید انجام شده طی مدت مذکور را به خود اختصاص داده است.

ایلدرم، میانگین سرانه صید هر شرکت تعاونی پره را ۲۴.۵ تن دانست و خاطرنشان کرد: این میزان صید توسط ۴۹ شرکت تعاونی پره انجام شده و ۴۰۰۰ صیاد ۱۵ هزار مرتبه پره کشی داشتند.

وی ارزش ناخالص فروش ماهیان صید شده را ۱۰۶۵ میلیارد ریال دانست و گفت: از آغاز فصل صید تاکنون ۱۵۵ روز می گذرد که ۴۲ روز آن به دلیل کولاکی دریا و چله خشکی تعطیل بوده است و لذا صیادان استان ۱۱۳ روز فعال کاری داشتند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری گیلان، ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ را پایان فصل صید دانست و یادآور شد: در صورت تصمیم گیری در کمیته مدیریت صید استان این زمان قابل تغییر بوده و تاریخ قطعی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha