• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۳ / ۱۹:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-20458

در زمستان استفاده از میوه های تابستانی محدود شود

معاون اجرایی مرکز تحقیقات ایمنی فرآورده طبیعی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در فصل سرد به جای مصرف میوه های تابستانی از میوه های همین فصل استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه خراسان شمالی، پیمان آل شیخ با تاکید بر این که هر میوه باید در فصل خودش مصرف شود، اظهار کرد: افراد باید با مصرف میوه های هر فصل در زمان خود، سلامتی خویش را بهبود بخشند.

وی ادامه داد: مصرف شلغم به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده و جلوگیری از رشد باکتری در این فصل توصیه می شود .

آل شیخ عنوان کرد: افراد در فصل سرد باید از غذاهایی با طبیعت گرم تر مانند گوشت بره و گوشت گوسفند به جای گوشت گوساله و مرغ استفاده کنند.

وی یادآور شد: مصرف دم نوش های گیاهی با طبع گرم مانند دارچین ، آویشن و زنجبیل نیز در این فصل بیشتر توصیه می شود.

آل شیخ با اشاره به سرما خوردگی به عنوان بیماری رایج این فصل ، گفت: هنگام سرما خوردگی ،در اکثر موارد نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ها و داروهای پیچیده نیست و با استراحت و مصرف مایعات زیاد می توان سرماخوردگی را درمان کرد .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.