• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-20535

تقویت سیستم ایمنی و عصبی با مصرف اسفناج

اسفناج

مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اسفناج باعث تقویت سیستم ایمنی و عصبی می شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،منطقه خراسان شمالی نسرین علیزاده اظهار کرد: اسفناج باید جزو سبد غذایی خانواده قرار بگیرد زیرا ارزش غذایی بسیار بالایی دارد.

وی ادامه داد: اسفناج باعث کاهش فشار و کلسترول خون می شود و به عنوان ضد التهاب از آن استفاده می کنند.

علیزاده اسفناج را ضد سرطان عنوان کرد ،گفت: این سبزی پرخاصیت درصد فیبر بالایی دارد و برای مبتلایان به یبوست نیز بسیار مناسب است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.