• یکشنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-49874
  • خبرنگار : 50046

یادآوری مصرف بادام زميني بعد از شيريني و شكلات در ايام نوروز به کودکان

یادآوری مصرف بادام زميني بعد از شيريني و شكلات در ايام نوروز به کودکان

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف بادام زميني بعد از شيريني و شكلات را به دليل خاصيت ضد پوسيدگي دندان ها  در ايام نوروز به كودكان يادآوري كنيد .

دكتر مرضيه صاحب نسق دندانپزشك متخصص كودكان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی افزود: با توجه به ديد و بازديدهاي نوروزي و مصرف بالاي شيريني و شكلات در اين ايام  براي پيشگيري از پوسيدگي هاي دنداني بهتر است جعبه شكلاتي براي كودكان در نظر بگيريد تا كودكان به جاي مصرف، شكلات ها را داخل جعبه بيندازند .

وی افزود: تكرر مصرف شيريني و شكلات در كودكان بايد كاهش يابد و كودكان پس از مصرف غذا مي توانند با آموزش هاي قبلي توسط والدين ازشكلات هاي داخل جعبه ميل كنند .

وي تصريح كرد: استفاده از آجيل بعد از مصرف شيريني و شكلات به ويژه بادام زميني كه هم خاصيت ضد پوسيدگي زا دارد و هم بزاق را افزايش مي دهد ضروري است .

وي اظهار کرد: در ايام نوروز كه مصرف شيريني و شكلات بالاست رعايت نكات بهداشتي و استفاده از مسواك و خميردندان و... بايد با حساسيت بيشتري باشد .

وي خاطرنشان كرد: مصرف ميوه تازه كمتراز ميوه خشك روي دندان مي چسبد و باعث پوسيدگي مي شود و در بين ميوه ها موز به دليل چسبندگي كه در دندان ها ايجاد ميكند خاصيت پوسيدگي زايي بيشتري دارد .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.