• پنجشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-51111
  • خبرنگار : 50046

تاثیر آب گشنیز در کنترل قندخون

maydanoz-6-534x381

طبق نتایج برخی مطالعات، آب گشنیز می تواند به کنترل میزان قندخون در افراد دیابتی کمک کند.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گشنیز مملو از فسفر، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم و ویتامین های  A ، B ، C   و K است که می تواند به افزایش سلامت و تندرستی کمک کند، این گیاه دارویی می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.

گشنیز حاوی بورنئول و لینالول است که به بهبود عملکرد کبد کمک کرده، حرکات روده را تنظیم می کند و اسهال را بهبود می بخشد. همچنین می تواند به مقابله با ورم ملتحمه، اختلالات قند خون و بیماری های چشم کمک کند.

به گشنیز دارای خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی است و می تواند به کنترل کلسترول، تحریک اشتها و افزایش روند هضم هم کمک کند.

اما جالب تر اینکه گشنیز می تواند میزان قندخون را نیز کنترل نماید. گشنیز دارای خاصیت تحریک کنندگی بر غدد درون ریز است که موجب افزایش ترشح انسولین از لوزالمعده شده و در نتیجه میزان انسولین خون را افزایش می دهد. مصرف این گیاه دارویی می تواند به تنظیم جذب قند در صورت اُفت قند خون کمک کند.

نتایج برخی مطالعات هم نشان داده اند عصاره دانه های گشنیز حاوی ترکیبات مهمی هستند که در صورت رها شدن در خون موجب حرکات شبه انسولین شده و در تنظیم میزان قند خون مفیدند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.