• یکشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: Bojnourd-51545
  • خبرنگار : 50046

خطر پیشرفت آب سیاه با ناشتایی طولانی مدت و کم آبی

8758602_627

عضو هیات علمی و پزشک متخصص بیماریهای چشم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ناشتایی های طولانی مدت و کم آبی خطر پیشرفت آب سیاه (گلوکوم) چشم را افزایش می دهد.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از پایگاه خبری وب دا، دکتر محسن محمدزاده افزود: گلوکوم یا آب سیاه جزو بیماری های به نسبت شایع با سیر پیشرفت مرموزانه است.

وی ادامه داد: زمانی که خروج مایع از چشم به هر دلیل کاهش یابد، فشار داخل چشم افزایش یافته و می تواند به عصب بینایی صدمه بزند.

وی تصریح کرد : اگر شناسایی و درمان مناسب در یک تا دو ماه نخست پس از ابتلا انجام نشود، فرد به نابینایی مطلق دچار می شود.

وی سابقه فامیلی و بیماری های زمینه ای را در بروز گلوکوم موثر دانست و اظهار  کرد: بیماری های قلبی و عروقی، چاقی، عیوب انکساری بالا، فشار خون و دیابت کنترل نشده و مراجعه دیر هنگام به پزشک متخصص، خطر ابتلا  به این بیماری را افزایش می دهد.

وی خاطر نشان کرد: این بیماری در مراحل اولیه تشخیص قابل درمان است و اگر وارد فازهای پیشرفت شود، درمان امکان پذیر نیست، بنابراین مراجعه زود هنگام و دوره ای به متخصص چشم به ویژه برای افراد پر خطر لازم و ضروری به نظر می رسد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.