• سه‌شنبه / ۱۲ تیر ۱۳۹۷ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-135105

کشف و توقیف 240کیلوگرم گوشت منجمد غیرمجاز

کشف و توقیف 240کیلوگرم گوشت منجمد غیرمجاز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر از کشف و توقیف 240 کیلوگرم گوشت منجمد غیرمجاز خبر داد.

دکتر محمد عارفی در گفت‌وگو با ایسنا- منطقه خراسان، با بیان این‌که این مقدار گوشت به صورت غیراصولی منجمد و در خارج از واحد قصابی نگهداری می‌گردید، گفت: محموله مذکور در بازرسی منزل شخصی یکی از متصدیان واحدهای قصابی شهرستان کشف که با هماهنگی مرجع قضایی شهرستان به طور موقت ضبط شد.

وی ادامه داد: نمونه‌برداری لازم جهت تعیین قابلیت مصرف و پیگیری پرونده مطروحه انجام و به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان ارسال گردید.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر با بیان این‌که نگهداری و عرضه‌ی گوشت قرمز در اماکن فاقد مجوزهای قانونی و بدون اطلاع به شبکه دامپزشکی شهرستان هیچ‌گونه توجیهی نداشته و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی لازم بعمل خواهد آمد، به انتقاد از اینکه پس از گذشت 10 سال هنوز پرونـده ساماندهـی قصابـی‌هـای کاشمـر هم‏چنان بی نتیجه مانده است پرداخت و گفت: بدون‏ شک در کاشمر نیازی به وجود 120 تا 130 قصابی نیست.

عارفی با اشاره به این‌که هرچند اشتغال‌زایی بسیار مورد اهمیت هست اما قرار نیست برای اشتغال‌زایی، افراد را در بخش عرضه گوشت که با سلامت مردم ارتباط تنگاتنگی دارد فعال کرد، بر ساماندهی قصابی‌های کاشمر تأکید و ابراز کرد: در حال حاضر وجود قصابی معنا ندارد و باید واحدهای عرضه‌کننده گوشت داشته باشیم زیرا قصابی در قدیم معنا داشته که تمامی کارهای مربوط به کشتار حیوان را قصاب‏ها انجام می‌دادند اما اکنون این مراحل در کشتارگاه انجام می‏شود.

وی با بیان این‌که باید افراد مشخصی نسبت به کشتار حیوان اقدام کنند و در محل عرضه تحویل دهند، عنوان کرد: اگر هرکسی بخواهد برای خودش در محل کشتارگاه قصابی کند، موجب تجمع بیش از حد افراد در این محل می‌شود که چنین وضعیتی مناسب نیست.

رئیس دامپزشکی کاشمر با اعلام این‌که متولیان و مسئولان اگر به فکر بهداشت مردم هستند باید سریعا قصاب‌ها در سطح شهر و در کشتارگاه را ساماندهی کنند، گفت: 10 سال هست که این موضوع مطرح می ‏شود ولی تاکنون به سرانجام نرسیده است.

عارفی با بیان این‌که 70درصد واحدهای صنفی قصابی دارای مجوز هستند، گفت: مصرف گوشت در شهرستان متناسب با این حجم قصابی نیست.

وی اظهار کرد: باید در جهتی حرکت کنیم که قصاب نیازی نداشته باشد به کشتارگاه برود بلکه خود مسئولان کشتارگاه موظف به تحویل گوشت موردنیاز در واحدهای عرضه گوشت باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی کاشمر یادآور شد: به‌طور متوسط در کشتارگاه کاشمر روزانه 150 گوسفند، بز و 10 گاو و گوساله کشتار می‌شود که با این آمار 30درصد  قصابی‌های کاشمر بیشتر از حد مورد نیاز کاشمر است.

عارفی در ادامه افزود: از ابتدای سال‌جاری دو مورد بیمار انسانی به دلیل گزش کنه و با علائم مشکوک در بیمارستان بستری شده‌اند که با اقدام به موقع تحت درمان قرار گرفته و معالجه شده‌اند.

وی با بیان این‌که شبکه دامپزشکی با توجه به ضرورت پیشگیری از بیماری خطرناک تب کریمه کنگو، میدان عرضه دام و کشتارگاه دام شهرستان کاشمر را علیه انگل‌های خارجی دام‌ها مورد سمپاشی قرار می‌دهد، اظهار کرد: سمپاشی این جایگاه‌ها در بازه‌های زمانی معینی به طور مرتب با سموم ضدکنه سمپاشی می‌شوند که با توجه به مساعدت اداره‌کل دامپزشکی استان در تامین سموم رایگان این طرح حداقل تا پایان فصل گرما استمرار خواهد داشت.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.