یک نماینده مشهد درمجلس شورای اسلامی گفت: تلاش بر این است که خیر را به سمتی سوق دهند تا مراکز دولتی را گسترش دهد، این در حالی است که ما باید به خیران، زمین رایگان دهیم تا بتوانند در آن مراکز خدمات درمانی خیریه بسازند.
به گزارش ایسنا منطقه خراسان قاضی زاده هاشمی در نشستی با وزیر بهداشتو درمان، استاندار و نمایندگان کمیسیون بهداشتودرمان مجلس شورای اسلامی که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد:خیریهها بزرگترین مرکز تجمع تختهای بیمارستانی و مراکز درمانی مشهد را بر عهده دارند. با وجود زیست مشترک حوزه خدمات درمانی با سازمانهای خیریه پیدا کرده، تکلیف دولت با این مراکز روشن نیست.
وی افزود: نکته اینجاست گاهی اوقات رقابتهای موجود؛ فشار و ایجاد محدودیت برای این خیریههای ارائه خدمات درمانی مشکلاتی را برایشان ایجاد کرده است در طرف مقابل نیز گاهی عدم رعایت استانداردهای لازم در حوزه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی نیز از سوی این خیریهها وجود دارد. در واقع ما با استانداردهای ۴۰ سال قبل به این مراکز خدمات درمانی خیریه مجوز دادیم، اما امروز متناسب با شاخصهای استاندارد روز آنها را بررسی میکنیم.
قاضیزاده ادامه داد: رفتارهای دوگانهای با این مراکز خیریه داریم. نکته دیگر وجود تفکری غالب در حوزه سلامت کشور است و تلاش است تا تمام کسانی که در بخش خصوصی فعال هستند توسعه مراکز دولتی را بر عهده بگیرند درواقع تلاش بر این است که خیر را به سمتی سوق دهند تا مراکز دولتی را گسترش دهد، این در حالی است که ما باید به خیران، زمین رایگان دهیم تا بتوانند در آن مراکز خدمات درمانی خیریه بسازند و به بیماران خدمات ارائه دهند.
این نماینده مجلس تشریح کرد: برخی از بیمارستانهای خیریه مشهد به دلیل رفتارهای دوگانه دولتی با آنها تعطیل شدهاند مانند بیمارستان امام هادی. نکته دیگر در رابطه با ارائه خدمات به حاشیه شهر است. درواقع بخش خصوصی نمیتواند بیک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از افراد حاشیهنشین را تحت پوشش درمانی خود قرار دهد. از سویی دیگر نمیتوانیم وظیفه ارائه خدمات درمانی را به مراکز بهداشت واگذار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین نیاز است که خیران در این مناطق، بیمارستان و مراکز درمانی بسازند. از سویی دیگر برای ارائه خدمات سرپایی در مناطق حاشیه از سمت این مراکز خیریه امکانپذیر است.
نظرات