• دوشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-149455

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی:

طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای امنیت غذایی است

مدیر کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: طرح ارتقای بهداشتی گوشت مرغ در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی است.

به گزارش ایسنا-منطقه خراسان  و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، دکتر احمد شریعتی در جمع مسئولین کشتارگاه های طیور استان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرای استان اظهار کرد: طرح فوق یک طرح ترویجی است که باید با همکاری سایر نهادها و حمایت تمام کشتارگاه های طیور انجام شود و برای اجرای این مهم، ضمن انجام نظارت ها و بازدیدها بایستی تجهیزات لازم در کشتارگاه ها فراهم شود.

وی عنوان کرد: قرار است از مرحله ای به مرحله ای بالاتر و بهتر در زمینه بهداشت گوشت مرغ برسیم و این امر اجتناب ناپذیر است و ما هم هر نوع حمایتی بتوانیم انجام خواهیم داد.

شریعتی گفت: انجام این طرح برای کشتارگاه ها سودآور و برای مردم نیز سبب تولید محصول با درجه بهداشتی بالاتر خواهد شد که این موضوع در تامین سلامت و امنیت غذایی بسیار اثرگذار است.

وی یادآور شد: کشتارگاه هایی که در این خصوص همراهی نداشته باشند در آینده متضرر خواهند شد و مسوول این ضرر نیز خود آنها خواهند بود.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.