مدير گروه بيوفيزيك و بيوشيمي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اشاره به اينكه علوم بينرشتهاي جزو علوم كاربردي هستند، گفت: هدف از تشکیل این گروه علمی تبديل علم به ثروت است.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، جمشيد خانچمني شب گذشته، 30 مهرماه، در مراسم اولين سالگرد تاسيس گروه بيوشيمي و بيوفيزيك دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با اشاره به اينكه اين دانشگاه به عنوان قطب بيوفيزيك و بيوشيمي كشور شناخته شده، عنوان كرد: بيش از 70 مقاله بينالمللي ISI با كيفيت و كتابهاي دانشگاهي متعدد توسط دانشجويان گروه بيوفيزيك و بيوشيمي این دانشگاه به ثبت رسيده است.
وي با بیان اینکه «گروه بيوفيزيك و بيوشيمي اين دانشگاه به عنوان اولين علوم بينرشتهاي در شاخه علوم پايه در كشور پايهريزي شده» خاطرنشان کرد: 26 دانشجو در مقطع دكتري در دانشگاههاي معتبر داخلي و بينالمللي فارغالتحصيل شده و با ارائه الگوهاي نوين در شاخه تخصصي بيوفيزيك مورد تائيد استادان بنام خارج از كشور شدهاند.
خانچمني با اشاره به اينكه دانشجويان اين گروه چند اختراع ملي و بينالمللي را به ثبت رساندهاند، تصريح كرد: در حال حاضر 583 دانشجو كارشناسي بيوشيمي و بيوفيزيك و 131 دانشجو كارشناسي ارشد بيوفيزيك در اين گروه در حال تحصیل در این گروه هستند.
مديرگروه بيوفيزيك و بيوشيمي دانشگاه آزاد مشهد ادامه داد: علوم بينرشتهاي، در قرن اخير منشا توجهات جهاني شده است؛ اين علوم علاوه بر پاسخگويي به نيازهاي علم و صنعت، سرعت رشد علم و فناوري را ابه نحو چشمگيري افزايش ميدهد.
وي افزود: علوم بينرشتهاي راهي ميانبر براي رسيدن به نوآوري و بومي كردن فناوريهاي وارداتي است.
مدير گروه بيوفيزيك و بيوشيمي دانشگاه آزاد مشهد مطرح کرد
تبديل علم به ثروت با استفاده از علوم بينرشتهاي

- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات