• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-68881

چرا کاهش مصرف گوشت قرمز به سلامت قلب کمک می‌کند؟

محققان معتقدند در مصرف گوشت قرمز علاوه بر مضرات  قلبی‌و عروقی ناشی از وجود روغن‌های اشباع حیوانی، فاکتورهای ناشناخته‌ای نیز وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محققان در تحقیقات اخیر خود دریافتند باکتری‌های موجود در روده پروتئین‌های حیوانی موجود در بافت‌های حیوانی را تبدیل به ترکیباتی موسوم به کارنتین می‌کنند که این ترکیبات باعث سفت شدن دیواره رگ‌های بدن می‌شود.

دکتر استانلی هازن، محقق و متخصص مرکز قلب‌وعروق در آمریکا اظهار کرد: کارنتین‌ها برای سلامت بدن ترکیباتی مهم تلقی می‌شوند، چرا که حضور این ماده در سلول‌های بدن برای تبدیل چربی به انرژی ضروری است، اما با توجه به اینکه بدن ما توانایی کافی برای تولید کارنتین مورد نیاز خود را دارد دیگر نیازی به دریافت بیشتر این ماده وجود ندارد.

وی در ادامه افزود: در مطالعات گذشته همواره بر این نکته تاکید شده بود که مصرف گوشت قرمز برای سلامت قلب‌ وعروق مضر است، اما در مطالعات اخیر مشخص شد که کلسترول موجود در گوشت قرمز به تنهایی در افزایش ریسک بیماری‌های قلب‌وعروق دخیل نیست و قطعا فاکتورهای دیگری نیز در این عارضه دخالت دارند.

محققان معتقدند که هر انسانی با مصرف غذا به میکروب‌های موجود در بدنش نیز غذا می‌رساند و هرچه در رژیم غذایی گوشت قرمز بیشتری باشد باکتری‌های موجود در روده بافت‌های حیوانی بیشتری را به کارنتین تبدیل می‌کنند و در نهایت با افزایش کارنتین در خون رگ‌های خونی انعطاف و نازکی خود را از دست می‌دهند.


جزئیات بیشتر این مطالعه در مجله Cell Metabolism منتشر شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.