رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مشهد فاصله زیادی تا رسیدن به مولفههای شهر اسلامی دارد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا- منطقه خراسان، محسن انتظاری هروی در دیدار با امام جمعه مشهد گفت: دغدغههای شما محور اصلی کار ما قرار گرفته است و نهیبهای شما برای ما آثار خیر به همراه دارد.
وی افزود: جهتگیری مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر مشهد این است که صرفا به مسائل آکادمیک توجه نکرده و با توجه به خصوصیات بومی شهر پژوهشهایش را ارائه دهد.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: مشهد فاصله زیادی تا مولفههای شهر اسلامی دارد و ما در مدیریت شهری با پارادوکس مواجه هستیم.
انتظاری خاطرنشان کرد: حدود هشت سال است که طرح جامع مشهد معطل مانده است که این موضوع موجب آشفتگی امور ساخت وساز میباشد؛ با نیرو گذاشتن استاندار، شهردار و شورای شهر این طرح تا دوماه آینده ابلاغ میشود.
وی عنوان کرد: 69 درصد درآمدهای شهرداری مشهد در حال حاضر از ساخت و سازها و تخلفات آن تامین میشود که این وابستگی درآمدهای شهرداری به ساخت وسازها را نشان میدهد.
انتظاری در خصوص برجسازی نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه درآمدهای شهرداری محقق نمیشود و نگهداری شهر روزانه نیازمند سه میلیارد تومان اعتبار میباشد لذا لایحه برجهای میدان شهدا به شورا ارائه و تصویب شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: جلوی طرح نوسازی بافت پیرامون حرم در زمان تصویب باید گرفته میشد زیرا باعث شد بسیاری از مقدسان ساکن در این محدوده رانده شوند.
انتظاری تصریح کرد: در حال حاضر این روند را در بافت فرسوده آبکوه تغییر دادیم یا مردم را مشارکت میدهیم یا با پولی که به آنان داده میشود ملک معوض در اختیارشان میگذاریم.
براتعلی خاکپور، رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این دیدار گفت: طرح راهبردهای توسعه شهری در مرکز پژوهشهای شورای اسلای شهر مشهد در حال تهیه است.
وی اظهار کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به مولفههای شهر اسلامی، یکی از 12 محور ششمین کنفرانس مدیریت و برنامه ریزی شهری به این مهم اختصاص داده شده است.
خاکپور افزود: در رابطه با موضوع مولفههای شهر اسلامی با صاحب نظران و کارشناسان عقد قرارداد شده است تا مقالههای کاربردی در این زمینه تولید و ارائه شود.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: طرح راهبردهای توسعه شهری به عنوان یکی از پژوهشهای بزرگ در مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر مشهد در حال انجام است که در نظر داریم سال آینده کنفرانس مدیریت و برنامه ریزی شهری را با همین موضوع برگزار کنیم.
خاکپور تصریح کرد: با توجه به نقش فرهنگی و مذهبی مشهد و نامگذاری این شهر در سال 2017 با عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، در سال بعد این کنفرانس به صورت بینالمللی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به انتخاب 240 عنوان مقاله برای انتشار در ششمین کنفراس بیان کرد: با برگزاری جلساتی محورهای کنفرانسهای آینده توسط مسوولان اجرایی مشخص خواهد شد.
نظرات