• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69170

رئيس دانشگاه علوم پزشكي مشهد:

سیستم نگهداری و انبار محصولات غذایی مطلوب نیست

1413983759835_8

رئيس دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: نقش مديران كنترل كيفيت در خط مقدم سلامت مردم در حوزه غذا بديهي است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، محمدرضا صابري صبح امروز 22 آبان ماه در دومين همايش ملي مديران كنترل كيفيت در مشهد، اظهار كرد: انجمن‌هاي كنترل كيفيت كار نظارت بر كيفيت و سلامت محصولات غذايي كه سر سفره مردم قرار مي‌گيرد را بر عهده دارند و به طور قطع مديران كنترل كيفيت در خط مقدم سلامت مردم در حوزه غذا نقشي بديهي دارند.

وي افزود: در برخي مواقع به ناچار و براساس ضرورت‌هاي اقتصاد، بازار و تجارت ممكن است فشارهايي بر كنترل كنندگان كيفيت وارد شود تا از استانداردها و خطوطي كه در كارشان وجود دارد عدول كنند ولي قطعا اگر موضوع از خط مقدم اين افراد عبور كند، جمع كردن سيلاب ناشي از اين اتفاق كار بسيار سختي است.

صابري تاكيد كرد: جمع كردن خطر غذايي در كشور ما محال است و بايد به طور ويژه مراقب اين موضوع باشيم زيرا اگر خطري در محصولات غذايي ايجاد شود، جامعه با خطر بسيار بزرگي مواجه مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: اگر علي‌رغم تلاشي كه انجمن‌هاي كنترل كيفيت انجام مي‌دهند مشكلات غذايي جامعه متاثر از چشم بستن آنها بر اشكالات باشد، معضلات بسيار پيچيده‌تري به وجود خواهد آمد و بايد منتظر وقوع فجايعي در جامعه باشيم.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي مشهد يادآور شد: متاسفانه افزايش بيماري‌هاي قلبي و عروقي در كشور ما ناشي از كيفيت سبد غذايي است كه بر سر سفره‌هاي مردم قرار دارد و اين موضوع وظيفه كنترل كنندگان كيفيت را سنگين‌تر كرده است، در سيستم كنترل كيفي بايد از منافع شخصي و زودهنگام به سمت منافع پايدارتر كه نصيب خود و جامعه مي‌شود عبور كنيم. بسياري از جوامع اين كار را انجام داده و ثمره آن را ديده‌اند.

وي تاكيد كرد: كنترل كنندگان كيفيت نبايد با كوچكترين تهديد و تلنگري وظايف ذاتي خود را فراموش كنند و اين موضوع بايد دغدغه اصلي آنها باشد.

صابري با بيان اينكه ما همه مسئول تامين و تضمين سلامت غذايي مردم هستيم، تصريح كرد: آمارها در برخي از موضوعات وخيم است و اگر موضوع روغن پالم مطرح شد، نشان دهنده لزوم توجه بيشتر كنترل كنندگان است.

وي از آمادگي دانشگاه علوم پزشكي مشهد برای همکاری با انجمن صنفي كنترل كيفيت در بحث آموزشها خبر داد و گفت: اين انجمن علمي و ذي‌صلاح بوده و براي انجام آموزش‌هاي لازم در كنترل كيفيت بايد نقش پررنگ‌تري داشته باشند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي مشهد خاطرنشان کرد: سيستم انبار و پخش محصولات غذايي و نيز نگهداري در برخي از فروشگاه‌ها مناسب نيست و انجمن كنترل كيفيت بايد به سوي كنترل‌ها در بازار هم پيش‌روي كند.

وي تاكيد كرد: آنچه در دنياي امروز امكان رقابت را براي ما ايجاد مي‌كند، داشتن كيفيت در كار و محصولات است اينكه اجناس از طريق تبليغات معرفي مي‌شوند كافي نيست زيرا كيفيت آن محصول است كه باعث جذب مصرف كننده مي‌شود.

صابري ادامه داد: كيفيت بخشي به محصولات به بازاريابي، يافتن موقعيت شغلي بهتر، رونق اقتصادي كشور و برون رفت مشكلات و تحريم‌ها كمك مي‌كند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.