• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69173

مديركل استاندارد خراسان رضوي:

فرهنگ اعتقاد به كيفيت در مديران نهادينه شود

مديركل استاندارد خراسان رضوي گفت: براي افزايش سطح كيفي توليدات ابتدا بايد فرهنگ اعتقاد به كيفيت در ميان مديران نهادينه شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، علیرضا جميع صبح امروز 22 آبان ماه در دومين همايش ملي مديران كنترل كيفيت در مشهد، اظهار كرد: تمامي بخش‌ها و دستگاه‌ها بايد خود را در كيفيت و عملكرد كارشان مسئول بدانند زيرا سازمان استاندارد و معاونت غذا و دارو با نيروهاي محدود خود نمي‌تواند به تنهايي اين حجم فعاليت را داشته باشد.

وي با بيان اينكه با افزايش بازرسي‌ها در فرايند توليد نمي‌توان مشكلات را حل كرد، افزود: لازمه حل مشكلات اعتقاد مديران به كيفيت است، واحدهاي توليدي بايد بدانند كه با كيفيت مي‌توانند كار خود را تداوم بخشند.

جميع معتقد است اين كه مديران برند و نام محصول خود را در طول زمان تغيير مي‌دهند، نشان دهنده عدم كيفيت و يا مشكلي در وضعيت كيفي توليدات آنهاست.

وي خطاب به مديران كنترل كيفيت گفت: اگر نارسايي‌هايي در مديريت و سيستم كيفيت مشاهده مي‌كنيد آن را به مديران كارخانجات و واحدهاي توليدي تفهيم كنيد، مديران بدانند كه اگر به دنبال داشتن بازار هستند نبايد از كيفيت در توليد محصولات كوتاه بيايند.

مديركل استاندارد خراسان رضوي با اشاره به پتانسيل ويژه این استان در جذب گردشگر اظهار كرد: در هر سه سال كل جمعيت ايران وارد اين استان مي‌شوند و اين جمعيت انتظار دارند كه كالاهايي با كيفيت در استان ما استفاده كنند و اين حقي است كه بر گردن ما و توليدكنندگان وجود دارد.

وي ادامه داد: اگر كالاهايي مثل زعفران با كيفيت نامطلوب و يا به صورت تقلبي به دست زائران و مسافران برسد، توليدكننده بازار خود را از دست داده و اعتبار گذشتگان را نيز از بين برده است.

فعالیت 60 درصد اعضای انجمن دارای نشان استاندارد کشور در خراسان رضوی

جميع از وجود ده درصد پروانه‌هاي كاربرد علائم استاندارد و 60 درصد از اعضاي انجمن داراي نشان استاندارد كشور در خراسان رضوي خبر داد و گفت: اين يعني بستر لازم براي ورود تشكل‌ها، NGO‌ها و بخش خصوصي در اين مقوله فراهم است.

وي با اشاره به فعاليت 36 شركت آموزشي كنترل كيفي در سطح استان گفت: با توجه به اينكه سيستم اداري ما با نيروهاي موجود نمي‌تواند به تنهايي كار آموزش كنترل كيفيت را در سطح استان به ثمر برساند در اين زمينه با بخش خصوصي همكاري مي‌كند.

کنترل کیفیت باید در لحظه به لحظه تولیدات اعمال شود

عدالتی، دبیر دومین همایش ملي مديران كنترل كيفيت گفت: کنترل کیفیت باید در لحظه به لحظه تولیدات اعمال شود تا از بروز خسارات جلوگیری کنیم.

وی هدف از برگزاری این همايش را ارتقاء فرهنگ كيفيت و بيان توانمندي‌هاي مديران كنترل كيفيت دانست.

دبیر دومین همایش ملي مديران كنترل كيفيت اظهار كرد: كيفيت گامي استوار در توليد علمي و اقتصاد مقاومتي است و برگزاري چنين همايشي دغدغه مديران را در انجام وظايف شغلي‌شان نشان مي‌دهد.

عدالتی از نقش كيفيت در ارتقاء برندها در عرصه بين‌‌المللي و در بهره‌وري، جايگاه مديران در سيستم كيفيت و دغدغه سامان‌دهي واحدهاي كوچك، كارگاهي و صنفي به عنوان محورهاي مقالات اين همايش نام برد.

وی از ارائه و بررسی 12 مقاله در این همایش خبر داد و گفت: عرصه بین‌المللی در انتظار کسانی است که در واحدهای تولیدی خود کیفیت را ارتقاء بخشیده و این امر جز با سلاح تخصص و توانمندی میسر نیست.

دبیر همایش ملی مدیران کنترل کیفیت تصریح کرد: بکارگیری نتایج این همایش عامل موثری در افزایش کیفیت محصولات خواهد بود، تولیدکنندگان به خاطر داشته باشند که نباید تنها به فکر تضمین کیفیت در انتهای چرخه تولید باشند بلکه کیفی سازی باید در گام به گام فرایند تولید اعمال شود.

وی ادامه داد: محصولات باید در تمامی ابعاد دارای کیفیت باشند و از هر حیث قابل رقابت در همه ویژگی ها باشد و نه فقط شکل ظاهری و بسته بندی بلکه ماندگاری و دیگر ویژگی های رقابتی آن مدنظر تولید کنندگان باشد.

عدالتی تاکید کرد: تولید کنندگان باید به استانداردسازی محصولات به عنوان حداقل موضوع مورد قبول مصرف کنندگان توجه کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.