• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69255

5 اشتباه رایج افراد در استفاده از روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های اشباع نشده سالم بوده و موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محققان آمریکایی اظهار کردند:  با وجود سالم بودن این روغن برخی افراد روش استفاده و نگهداری از آن را نمی‌دانند و برای استفاده از مزایای آن باید از 5 اشتباه اجتناب کنید.

خرید روغن زیتون سبک به دلیل ذخیره کالری
روغن زیتون سبک به دلیل تصفیه شدن دارای طعم متفاوتی است. البته صرف برچسب «سبک» نمی‌توان نوع روغن زیتون با کالری کم را تشخیص داد.

پخت وپز نکردن با روغن زیتون خالص
افراد بر این باورند که استفاده از روغن زیتون خالص برای تزیین غذا، سالاد و دیگر غذاهای بدون نیاز به پخت استفاده می‌شود. در حالی که این روغن زیتون دارای دود کمتری است. این نوع روغن زیتون بسیار خالص است و فواید سلامتی بسیاری دارد و استفاده از آن برای سلامت قلب بهتر از دیگر انواع روغن زیتون است.

دور انداختن روغن زیتون با طعم تلخ
تلخ شدن طعم روغن زیتون به معنای از بین رفتن و فاسد شدن آن نیست بلکه به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌های موجود در آن است.

نگهداری آن در کنار اجاق گاز
هرگز روغن زیتون را در کنار اجاق خوراک‌پزی نگهداری نکنید.گرما موجب خراب شدن سریع روغن زیتون می‌شود. آن را در داخل شیشه‌های تیره و در مکان خنکی دور از نور مستقیم قرار دهید.

ذخیره‌سازی بیش از اندازه
روغن زیتون را نباید مانند دیگر روغن‌ها به میزان زیادی خریداری کرد. نگهداری آن نهایتا به مدت 6 هفته است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.