• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69266

بردسکن مقام اول تولید انجیر استان را دارد

1-827

مدیر جهادکشاورزی بردسکن گفت: شهرستان بردسکن با تولید 9 هزار تن  انجیر مقام اول استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.

حمید حاجی نژاد درگفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان،  سطح باغات انجیر بردسکن را 200 هکتار اعلام کرد و گفت: با میانگین 45 تن درهرهکتار  پیش‌بینی می‌شود 9 هزار تن محصول انجیر تولید شود.

وي با بیان اینکه در شهرستان یک رقم انجیر با نام پیش رس، بادوک و سبزک تولید می‌شود گفت: انجیر تولیدی شهرستان  به داخل استان و خارج از استان ارسال می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه انجیر شهرستان با برچسب خود شهرستان به عنوان محصول سالم  شناخته شده است و قیمت آن نیز یک قیمت متعادلی می‌باشد.

مدیر جهادکشاورزی بردسکن ارزش اقتصادی محصول انجیر برای این شهرستان را  بالغ بر 130 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: عمده باغات انجیر شهرستان در روستاهای ابراهیم‌آباد و باب‌الحکم می‌باشد.

وی از مهمترین مشکلات انجیرکاران را  بحث جمع آوری و هزینه بالای کارگری عنوان کرد.

حاجی نژاد از سرمایه گذاران بخش کشاورزی خواست تا در رابطه با بسته‌بندی و فرآوری این محصول در شهرستان سرمایه‌گذاری کنند تا بتوان از نظر اقتصادی گام موثری برداشت.

وی با اشاره به شیوع آفت کنه در باغات انجیر از باغداران خواست تا باغات خود را از طریق تغذیه مناسب تقویت کرده و از سموم شیمیایی استفاده نکنند تا محصول سالم و ارگانیک همانند قبل به بازار عرضه شود.

مدیر جهادکشاورزی بردسکن با بیان اینکه 20 درصد از محصول انجیر شهرستان  صرف خشکبار می‌شود گفت: برداشت محصول انجیر از تیرماه آغاز و تا وقتی که سردی هوا به درختان آسیبی وارد نکند برداشت انجیر درشهرستان ادامه دارد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.