مدير كل كميته امداد امام خميني (ره) خراسان رضوي از روند افزایشی خودکفایی خانوارهای نیازمند استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقه خراسان، علياصغر حاجينقي عصر امروز 26 آبان ماه در جلسه انعقاد تفاهمنامه بين اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خراسان رضوي و كميته امداد امام خميني استان كه در اداره كل تعاون برگزار شد، اظهار كرد: سال گذشته از طريق طرحهاي اشتغال 6000 و امسال نیز 8000 خانواده از طريق وام خوداشتغالي به خودكفايي رسيدند.
وی افزود: روند تفاهمنامه گام به گام است و اميدواریم بتوانيم از اين فرصت براي خدمت به افراد جامعه به درستي استفاده و انجام وظيفه كنيم.
حاجینقی برنامه ويژه كميته امداد را در سه بخش دانست و در ادامه گفت: در تلاش هستیم تا نيازمندان جامعه از لحاظ شرايط زندگي حداقلهایی داشته باشند و براي رسيدن به اين حداقلها بايد بر تواناييهايشان تمرکز كنند نه روي مشكلات و كمبودها.
مديركل كميته امداد امامخميني(ره) خراسان رضوي افزود: كميته امداد در تلاش است که گروه خانوادههاي نيازمند سازمانهاي حمايتي را به عنوان ارگانهاي تسهيلگر بشناسند.
وی ادامه داد: دومين ركني كه كميته امداد به آن توجه دارد اين است كه از ظرفيتهاي مردمي بايد به درستي استفاده شود با توجه به اینکه بیشتر اوقات فقر خانوادهها ناشي از نوعي ظلم اجتماعي است و افراد اجتماع اين ظلم را به خانوادههاي نيازمند تحميل ميكنند.
حاجینقی با بیان این مطلب که بايد رسالت اجتماعي را كه همه افراد جامعه نسبت به سرنوشت همنوعان خود مسئول هستند را يادآوري كنيم، اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال 1393، 400 ميليارد تومان كمكهاي مردمي جمعآوری شده است.
وي افزود: در بحث اشتغال ظرفيت 2000 نفري براي كاريابيها پيشبيني شده و براي گروه بهرهمندي از تسهيلات وام اشتغال اگر اين مشكلات حل شود هدفگذاري ما روي 12 تا 13 هزار خانوار است.
مديركل كميته امداد امامخميني(ره) خراسان رضوي گفت: 70 هزار نفر از زنان بيسرپرست امسال تحت پوشش كميته امداد قرار گرفتند كه اين میزان نسبت به گذشته افزايش داشته است.
غلامرضا محسني، معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد استان خراسان رضوی در این جلسه اظهار کرد: سياست کمیته امداد بحث توانمندسازي خانوادههای نيازمند از طريق كاريابي و اختصاص تسهيلات است.
وی با اشاره به اینکه فرآيند اشتغال در كميته امداد به مدل تبديل شده است، ادامه داد: همچنین برنامهریزی شده که به ازاي هر سال پايداري شغل 100 هزار تومان و در مناطق محروم 150 هزار تومان پرداخت ميشود.
معاون اشتغال و خودكفايي كميته امداد استان اظهار کرد: در سال 92، 3000 سهميه براي كاريابي خراسان تعيين شد و 1806 نفر از طريق كاريابي اشتغال یافتند و در سال 93، دو هزار و 29 مورد و تا امروز 876 نفر زمينه اشتغالشان را فراهم كرديم.
نظرات