• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69503

کاهش روند پیری با مصرف کمتر کالری

 محققان پس از بررسی روند پیری در انسان‌ها دریافتند که بسیاری از ژن‌های مربوط به فرایند پیری با کاهش کالری دریافتی بدن فعال نمی‌شوند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محققان حوزه نوروساینس دانشگاه نیویورک پس از بررسی و شناخت بیشتر ژن‌های مربوط به فرایند پیرشدن بافت‌های بدن دریافتند که در صورت کنترل دریافت کالری و استفاده از رژیم کم کالری بیشتر از 900 ژن موثر در فرایند پیر شدن بافت‌های بدن فعال نمی‌شوند.

 دکتر استیفن گینزبرگ محقق و نورولوژیست دانشگاه نیویورک اظهار کرد: پس از آزمایش بر روی موش‌های آزمایشگاهی مشخص شد که می‌توان با دریافت کالری محدود از موادی نظیر کربوهیدرات‌ها، فرایند پیری سلول‌ها در پستانداران را تا حدی کاهش داد، به نحوی‌که پژوهش‌ها نشان داده است چگونه مصرف کمتر کالری باعث خاموش شدن فعالیت ژن‌های مسئول فرایند پیری در بدن است.

 وی در ادامه افزود: اگرچه در مطالعات گذشته از نقش مثبت رژیم غذایی سالم و کم‌کالری برای سلامت قلب‌وعروق و جلوگیری از فشارخون صحبت به میان آمده بود، اما این تحقیقات نشان داد که می‌توان با رژیم غذایی سالم و با مصرف غذاهای کم کالری، روند پیری در سلول‌های مغز را کاهش داد. همچنین در تحقیقات گذشته تنها به نقش دو ژن در فعالیت پیرشدن سلول‌ها اشاره شده بود اما اکنون مشخص شد که بیش از 10 هزار ژن مسئول کنترل فرایند پیری هستند.

 
این پژوهش در مجله Health  منتشر شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.