• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69557

مصرف روزانه یک گرم زرد چوبه سبب تقویت حافظه می‌شود

تنها اضافه کردن یک گرم زرد چوبه به صبحانه می‌تواند به بهبود افرادی که در مراحل اولیه دیابت و یا اختلالات شناختی قرار دارند کمک کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه خراسان، به گفته محققان، درمان زودهنگام می‌تواند درد را با کاهش تاثیرات بیماری یا توقف کامل بیماری  کاهش دهد.

در این تحقیقات که در تایوان انجام شده است حافظه کاری60 مرد و زن با سن 60 سال یا مسن‌تر که اخیرا به شبه دیابت مبتلا شده‌اند، مورد بررسی قرار گرفت. حافظه کاری یکی از مهم‌ترین قوای مغزی برای فعالیت‌های شناختی مانند برنامه‌ریزی، حل مسئله و استدلال است.

در این تحقیقات به هر یک از افراد همراه با صبحانه که نان سفید و موادغذایی مغذی بود، یک گرم زردچوبه داده شد. حافظه کاری شرکت‌کنندگان قبل و چند ساعت پس از صبحانه مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج نشان داد مصرف زردچوبه سبب بهبود حافظه کاری برای بیش از 6 ساعت در افراد مبتلا به پیش دیابت می‌شود.

زردچوبه به طور گسترده‌ای در پخت‌و‌پز به ویژه در آسیا استفاده می‌شود. رنگ زرد به دلیل وجود کورکومین در آن است  که سه تا 6 درصد زردچوبه را تشکیل می‌دهد و مطالعات تجربی نشان داده شده است به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک می کند.

این تحقیقات در مجله تغذیه بالینی آسیا و اقیانوسیه منتشر شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.