• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69574

سومین همایش ملی صنایع غذایی پایان یافت

pain-and-the-food-industry22501 copy

 سومین همایش ملی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان با ارایه اثار برگزیده عصر دیروز به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، سید محمد حسینی، رییس انجمن صنایع غذایی ایران، در مراسم اختتامیه سومین جشنواره همایش ملی صنایع غذایی که در سالن دکتر جوانبخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد، اظهار کرد: بیش از 30 درصد حملات قلبی ناشی از الگوی نادرست غذایی است.

وی افزود: فکر سالم، تغذیه صحیح و زندگی شاد تاثیر بسزایی در سلامت جامعه انسانی دارد و پیوند صنعت و دانشگاه برای ارتقای سلامت جامعه نقش مهمی ایفا می‌کند.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران تاکید کرد: ارتباط دانشگاه و صنعت تنها به وسیله افراد کاردان و عمل‌گرا امکان پذیر است؛ این امر با قانون و صدور بخشنامه‌ها امکان پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، در پایان همایش از افراد برگزیده تجلیل به عمل آمد و در بخش پوستر، سمیرا شاه‌آبادی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار رتبه اول، پیمان ملائکه، از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان رتبه دوم و زیبنده غیاثی از دانشگاه فردوسی مشهد به رتبه سوم دست یافت.

همچنین در بخش سخنرانی، مرجان انوری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان رتبه اول، مینا نصیری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مقام دوم و حسین جوینده از دانشگاه اهواز به مقام سوم دست یافت.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.