نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیلآباد گفت: به دنبال این هستیم که برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سایه انسجام انرژیها و پرهیز از حاشیهسازی و سیاستبازیها به ذات مشکل حمله کنیم.
محمد اسماعیل نیا در اولین همایش ملی منطقهای راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی که امروز 29 آبان ماه در مشهد در حال برگزاری است، با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مانند دوران مقدس هیچ ترسی نداشته باشیم که اگر اینگونه باشد در مذاکرات 1+5 به ما التماس میکنند، اظهار کرد: عملیاتی کردن سخنان رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، معنا کردن اقتصاد مقاومتی با مدیریت جهادی و عبور از شعارها، پایلوتسازی و مدلهای علمی و عملی و نهادسازی جهت استفاده از کلیه ظرفیتها با تقویت و ایجاد تشکلها و پیوند انرژی جوانان به پیشکسوتان از جمله راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی به پویایی و زنده بودن حرکت، خلاقیت و نوآوری انعقاد سند کاری بین دستگاهها و بخش خصوصی به طور مستمر تاکید بر تولید و اشتغال، بهرهمندی از استعدادهای خدادادی از جمله انرژی پاک به عنوان دیگر راهکارها اشاره کرد.
اسماعیلنیا تاکید بر مهاجرت معکوس از شهر به روستا و مدیریت سیستمی و زنجیره های تولید در صادرات و کاهش واردات و نیز بهرهمندی از پایلوتهای موفق و تقویت و گسترش آن را از دیگر راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.
نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیلآباد به اولویت کشاورزی به عنوان یکی از مصداقهای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: در بحث کشاورزی و در مدیریت آب میتوان با افزایش 30 درصدی راندمان در مدیریت خاک با حذف کود شیمیایی و سم در مدیریت تولید و کاشت و برداشت با تولید ارگانیک در مدیریت تبدیل با صنایع بسته بندی و در مدیریت بازار با اعمال روش هایی مفید در صادرات و داخل می توان به اقتصاد مقاومتی دست یافت.
نظرات