• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-69632

رژیم غذایی سرشار از فروکتوز و اضطراب و افسردگی در دوران بلوغ

تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف بیش از حد قند می‌تواند افسردگی و اضطراب را در نوجوانان وخیم‌تر کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، دانشمندان در نشست سالانه انجمن علوم اعصاب در دانشگاه آموری در آتلانتا اظهار کردند: فروکتوز می‌تواند پاسخ مغز به استرس را تغییر دهد. در نتیجه این فرایند در مغز نوجوانان در معرض فروکتوز ممکن است پیشرفت کند.

فروکتوز به طور طبیعی در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، اما بسیاری از شرکت‌ها آن را به مواد غذایی فرآوری شده به عنوان شیرین‌کننده اضافه می‌کنند.

همچنین مطالعات قبلی نشان داده است فروکتوز اضافه می‌تواند اثرات قلبی عروقی منفی در پی داشته باشد.

برای این تحقیق، دانشمندان در آموری موش‌های نوجوان و جوان را با یک رژیم استاندارد و یک رژیم غذایی سرشار از فروکتوز بررسی کردند.

پس از 10 هفته، تنها موش‌های نوجوان که رژیم غذایی سرشار از فروکتوز داشتند افسردگی در آنها پیشرفت داشت.

محققان اشاره کردند که فروکتوز بر روی تحریک راه‌های عصبی پاسخ مغز به استرس تاثیر می‌گذارد که ممکن است اضطراب و افسردگی را تشدید کند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.