• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۳ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: alborz-10058

همزمان با دهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر»؛

دانشجویان البرزی از صنایع تولید نان بازدید کردند

همزمان با دهمین دوره طرح ملی«ایران مرز پرگهر»؛ دانشجویان دانشگاه خوارزمی در استان البرز از صنایع تولید نان«سه نان» بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دنشجویان ایران(ایسنا)منطقه البرز، در دومین بازدید از دهمین دوره بازدیدهای طرح ملی «ایران مرز پرگهر» قریب به 40 دانشجوی رشته مهندسی صنایع دانشگاه خوارزمی به همراه یکی از اساتید عضو هیات علمی این دانشگاه، امروز(21آبان)، از صنایع تولید نان(سه نان) بازدید کردند.
در این بازدید که سه ساعت به طول انجامید دانشجویان از سیلوهای نگهداری مواد اولیه، سالن قالب‌گیری خمیر، سالن فر، برج خنک‌کننده، سالن بسته‌بندی و سالن کنترل کیفیت بازدید کردند و از نزدیک با فرآیند تولید انواع نان صنعتی آشنا شدند.
تاکید ویژه به رعایت بهداشت محیط و پرسنل، تنوع انواع نان‌های صنعتی تولید شده، استفاده از دستگاه‌های متنوع برای تولید انواع نان و حضور کمرنگ نیروی انسانی در خط تولید از جمله مواردی بود که برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع بسیار قابل توجه بود.
در ادامه این بازدید؛ مهندس نعمت‌ا... بابایی، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل صنایع تولید نان«سه نان» در نشستی صمیمانه با دانشجویان به گفتگو پرداخت و از آنچه توجه دانشجویان را در این بازدید جلب کرده، پرسید.
مدیر عامل صنایع تولید نان«سه نان» ضمن پاسخگویی به سوالات فنی دانشجویان، گفت: دانشجویان امروز سرمایه‌های کشور ما هستند و باید از این سرمایه عظیم استفاده نمود و اگر سرمایه‌گذاران و سرمایه‌داران به این  مهم توجه کنند و همواره منافع جمع را بر منافع خود ترجیح دهند، راه پیشرفت هموار می‌شود.
بابایی با تاکید بر لزوم انجام کارهای دلسوزانه در کشور، یادآور شد: متاسفانه نسل کنونی کشور ما به دلیل کمبود نان‌های غنی شده با کوتاهی قد، پوکی استخوان و مشکلات گوارشی روبرو است و مجموعه صنایع تولید نان«سه نان» با تولید انواع نان‌های غنی شده این کمبود را از بین برده و این محصول را به سبد غذایی خانوار ایرانی اضافه نموده است.
 وی افزود: تفاوت عمده پخت نان در این مجموعه با سایر مجموعه‌های تولیدی عدم استفاده از مواد نگهدارنده و تخمیرهای فوری مانند جوش شیرین، تخمیر طبیعی با مخمر و زمان، عدم استفاده از دست در تمام فرایند پخت و اتوماتیک بودن تمام دستگاه‌ها از مرحله سیلو تا وارد شدن نان بسته‌بندی داخل سبدها است.
بابایی در خاتمه گفت: امیدواریم که با ایجاد تنوع در تولید انواع نان بتوانیم خطوط تولید جدید ایجاد نموده و ظرفیت تولید را افزایش دهیم.
لازم به ذکر است شرکت نامی نیک نهاد «سه نان» از سال ٨٢ فعالیت خود را در قالب شرکت سهامی خاص در شهرک صنعتی بهارستان واقع در کرج آغاز کرد و در سال ٨٧ رسماً به بهره‌برداری رسیده است. محصولات این شرکت در حال حاضر شامل ١٨ نوع نان می‌باشد و این مجموعه با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از هزار نفر سهم مهمی در تامین نان صنعتی کشور بر عهده دارد.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.