• چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: alborz-34431
  • خبرنگار : 50022

دانشجویان البرزی از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران بازدید کردند

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز دانشجویان دانشگاه خوارزمی از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران بازدید کردند.

به گزارش ایسنا منطقه البرز، دانشجویان رشته بیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی در قالب طرح ملی ایران مرز پرگهر از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

گفتنی است پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در سال 1379 با هدف توسعه و استفاده از فناوری‌های نوین کشاورزی در جهت حل مشکلات بخش کشاورزی، تأمین امنیت غذایی کشور، ارتقاء سطح سلامت غذایی جامعه، حفاظت از منابع پایه و بسترهای زیست محیطی در راستای توسعه پایدار، تولید علم و ثروت و کمک به ایجاد اشتغال مولد و خوداتکایی در محصولات کشاورزی تأسیس شده است.

قابل ذکر است در این بازدید که دانشجویان مقطع کارشناسی رشته‌ بیوتکنولوژی دانشگاه خوارزمی حضور داشتند، با همراهی کارشناسان آزمایشگاه‌ها بخشهای تحقیقاتی مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، کشت بافت و سلول، بیوتکنولوژی میکروبی و فیزیولوژی مولکولی تشریح شد و مورد بازدید قرار گرفت.

آشنایی با دانش فنی کشت، داشت و برداشت سالیکورنیا گیاهی شورپسند که نمک سبز تولید شده از این گیاه می‌تواند جایگزین نمک طعام در صنایع غذایی شود از بخش‌های دیگر این بازدید بود. گیاه سالیکورنیا می‌تواند در حضور آب و خاک با شوری زیاد رشد کرده و تکثیر شود و سبب ایجاد نسل جدید صنعت کشاورزی بر مبنای اقتصاد مقاومتی ‌شود.

همچنین دانشجویان از بخش تحقیقاتی گیاه استویا که یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی است و می‌تواند یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد بازدید کردند و کارشناس بخش به توضیحاتی در خصوص خواص و روش‌های تحقیقاتی این گیاه پرداخت.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.